Paris Player Styles Bespaar tot 40% op actuele stijlen. Nu shoppen.

NikeCourt Paris Kollektion
- jetzt bei Tennis-Point

De nieuwe Parijs outfits en schoenen van Nike

Perfect zijn is niet alles als het om echte passie gaat! Geef energie aan je dromen en verras jezelf.
De spanning tussen het eeuwige verlangen naar perfectie en de toegewijde reis erheen vormt de kern van deze buitengewone collectie. Deze mix komt tot uiting in pastelkleuren, rustieke grijstinten met organische designlijnen en botanische groentinten op basis van nauwkeurig op elkaar afgestemde kleuraccenten die de onvergelijkbare cultuur van Parijs weergeven.
Word een veroveraar van het rode gravel met de nieuwe NikeCourt collectie. Ontsteek je passie vandaag nog!
Naar de hele collectie
Damescollectie
Naar de volledige collectie VROUWEN
Mannencollectie
Naar de hele mannencollectie
Innovatief schoeisel staat centraal in de nieuwe NikeCourt collectie. Omdat de sleutel tot de overwinning de opslag is. Om de stabiliteit en de snelheid van je opslag te verbeteren, is het cruciaal om hoger te stuiteren. De nieuwe Profusion-zool verhoogt de compressie van de nieuwe Kyrie Airbag en maximaliseert de energie wanneer je je van de grond af duwt. Naast impact ligt de nadruk op een snelle verandering van richting voor uw tenniswedstrijd. De Zoom unit in de voorvoet zorgt voor energieteruggave om je te helpen krachtiger te bewegen in de hoeken van de baan.Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
Naar de schoenencollectie

De Rafael Nadal outfit in Parijs

Rafael Nadal is natuurlijk het stralende boegbeeld van de nieuwe collectie dit jaar. De Parijse recordhouder hecht veel belang aan deze drie kenmerken in het bijzonder: Ademend, minimaal klevend en sneldrogend. Functionaliteit is de hoogste prioriteit voor "Rafa". De gerecycleerde materialen bieden een hoog draagcomfort en hebben zich ook bewezen in extreem zweterige wedstrijden.
Dus kleed je aan en voel je als de 13-voudige koning van Parijs!