Paris Player Styles Bespaar tot 40% op actuele stijlen. Nu shoppen.
Nike Challenge court collection
Durf op te vallen Kleur buiten de lijntjes.
Hij is binnen, de gloednieuwe Nike Challenge Court Collection! Shop de kleurrijke & opvallende outfits en maak de tennisbaan tot jouw playground!
We zijn in Berlijn, het centrum van diversiteit.Een stad zonder grenzen. Waar niemand zit te wachten op een "normaal"tennis-court. Onze campagne “Tennis meets Berlin“, in samenwerking met Nike,laat zien dat je overal en altijd kunt tennissen. Verleg je grenzen, negeer deregels & ga er vol voor: “Let’s make tennis a daily habit.

Enkelevolley‘s bij de historische resten van de Muur bij de East Side Gallery, eenpaar ballen met topspin in het trendy Gleisdreieck-park. En ter afsluitingpieken op het Underground-court. Onder handen genomen door de bekendegraffitikunstenaar Manuel Osterholt. Kleurig, bont, opvallend & anders – net als Berlijnzelf – en de nieuwe Nike-collectie. That‘s us!

De collectie is geïnspireerd op de wilde 80-er en90-er jaren. De tijd van tennislegende Andre Agassi die de vloer aanveegde metde bestaande kledingvoorschriften. Duswaarom zouden we dan geen brug slaan naar het verleden richting de toekomst?"Respect the past, write the future.
Een collectie met opvallende en kleurige designs die zich perfect onderling laten combineren. "Mix, Match and Make it" - stel je eigen outfit samen en laat zien wie je bent!
naar de nieuwe collectie
Mix, Match and make it
damescollectie
Naar de damescollectie
Naar de damescollectie
herencollectie
Naar de herencollectie
Naar de herencollectie
schoenencollectie
Naar de schoenencollectie
Klik
naar de nieuwe collectie