Paris Player Styles Bespaar tot 40% op actuele stijlen. Nu shoppen.
NikeCourt
NEW YORK collectie
Escape the Rush, focus on your game
and ride the wave.

NikeCourt new York collectie – Ride the Wave

Vergeet alle afleiding. Het leven is tegenwoordig ontzettend druk. Soms moet je even aan de drukte ontsnappen en je focussen - net als bij tennis. Ontdek de nieuwe NikeCourt Collection - nu bij Tennis-Point.Volg je eigen tempo en focus op je passie. In New York, als de zon aan de horizon verdwijnt en de felle lichten van de nacht weerkaatsen in de drukke straten, duik je je wereld in. Het gevoel van tijdloze jeugd is groots gevangen met klassieke kleuren en de legendarische stijl van de jaren '70. Met deze inspirerende collectie drijf je op een golf van succes die al vele tennisgeneraties onvergetelijke momenten van geluk heeft gebracht. Ga de uitdaging aan en verken je grenzen om je volledige potentieel te ontketenen. Zo kun je met volle teugen van je succes genieten.
Sei eine*r der Ersten! Sichere dir schon jetzt deine Lieblingsteile der brandneuen NikeCourt Kollektion! Du bestellst, wir reservieren und liefern dir deine NikeCourt New York Styles direkt zu dir nach Hause, sobald erhältlich.
*Mehr Infos zu den einzelnen Produkten und ihren Lieferdaten findest du mit einem Klick auf das Produkt deiner Wahl.
De Nike NEW YORK collectie
Over de Rafael Nadal outfit
Dames collectie
herencollectie
DE Rafael
Nadal Outfit
Rafael Nadal kent dat onbeschrijfelijke gevoel. De legendarische Spanjaard heeft al vier keer de winnaarstrofee opgetild in de Big Apple. Ook dit keer zal het boegbeeld van de nieuwe New Yorkse stijl weer alles uit zichzelf halen en het volume van de pulserende metropool omzetten in energie voor succes.