Grote zomeruitverkoop Tot 65% korting. Bespaar nu.
NikeCourt
melbourne collectie 2020
Voor decollectie voor de Australian Open 2020 is Nike opnieuw trouw gebleven aan hetidee, om de toernooilocatie als inspiratiebron te gebruiken en kenmerkendedesigns en motieven een moderne twist te geven.

Voor deAustralian Open-collectie werkte Nike samen met de Australischetextielontwerpster Cassie Byrnes uit North Queensland. De heren- endamescollectie van de Australian Open staan volledig in het teken van devrolijk gekleurde motieven van Byrnes die een afspiegeling zijn van delevendigheid en het optimisme dat haar thuisland kenmerkt.
Nietalleen de kleuren en motieven vallen op, ook het gebruikte materiaal en dedesigns zijn ronduit vernieuwend. Zo heeft de NikeCourt-jurk niet alleen eenopvallend kleurige print, maar ook een bijzondere wrap-look. Voor optimaleventilatie en koeling heeft de jurk een opengewerkt rugpand en is gemaakt vanademend Dri-Fit materiaal.

Je kuntook kiezen voor een getailleerde look met de NikeCourt bodysuit en bijpassenderok, uitgevoerd in dezelfde zomerse kleuren van het Australische continent. Derok heeft niet alleen dezelfde opvallende wrap-look als de jurk, maar is ookgemaakt van hetzelfde ademende performance-materiaal van topkwaliteit.
Ook bijde herencollectie zien we de inheemse invloeden terug waardoor de jongeontwerpster zich voor haar designs liet inspireren. Bij het NikeCourt BreathAdvantage poloshirt werden ze subtiel aangebracht op de binnenkant van de kraagen de boord. Op de NikeCourt Flex Ace shorts en het NikeCourt Challenger zijnde motieven opvallender aanwezig. De collectie biedt verschillende combinaties.
De shortszijn verkrijgbaar in opvallende kleuren, maar ook in een meer ingetogen versie.Het Challenger-jack heeft een look die doet denken aan de bekende rotspartijenvan doleriet op het eiland Tasmanië.

Bij deherencollectie, net als bij de damescollectie, is functionaliteit uiteraardprioriteit nummer-1. Het lichte en ademende materiaal zorgt voor voldoendeventilatie en comfort - niet alleen in Australië trouwens. Daarnaast staandetails als stretchstof en de naar voren gerichte ventilatie-openingen in deshorts garant voor optimale bewegingsvrijheid en performance.
Naar de schoenen
Air Zoom Vapor X
Nu shoppen
Air Zoom Prestige
Nu shoppen
Air Max Wildcard
Nu shoppen
Air Zoom Vapor Cage 4
Nu shoppen
Air Zoom Vapor X Clay
Nu shoppen
Air Zoom Vapor X
Nu shoppen
Air Zoom Zero HC
Nu shoppen
Air Zoom Vapor Cage 4
Nu shoppen
Nu shoppen