Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Maria Sharapova

Maria Sharapova - №4 in de wereld volgens de ranglijst Women's Tennis Association en de beste Russische tennisser. Maria Sharapova werd geboren op 19 april 1987, zijn professionele carrière begon in 2001. Eenentwintig week was ze №1 in de wereld volgens de Women's Tennis Association. Maria Sharapova - de enige Russische en één van de tien tennissers in de wereld ooit aan de carrière Grand Slam te winnen. Ze won op de Australian Open, French Open, Wimbledon en de US Open, en werd tweede op de London Olympische Spelen van 2012. Met 35 WTA en ITF 4 titels en 5e overwinning in de Grand Slam, Maria Sharapova is een van de beste tennissers van de moderne tijd . Maria Sharapova beheerd in 18 jaar, het voortouw te nemen voor de eerste keer de wereld top lijst. Sinds 2003, de jaarlijkse tennisster slaagt om ten minste een titel die zeker verdient respect te winnen. Het is een van de '30 Legends of Women's Tennis: Verleden, heden en toekomst '(2011), en de Tennis Channel heeft opgenomen zij in zijn lijst van "100 Greatest van All Time' (2012). In aanvulling op de prestaties op de baan, Maria Sharapova is een model.

Tennis produktie door Maria Sharapova

Ster treinen onder leiding van Sven Groeneveld, en gebruikt altijd een eerste klas kleding, schoenen en accessoires van Nike. In de handen van Maria Sharapova - racket Head Graphene XT Instinct MP, versterkt met snaren ALU Power 16L door Luxilon en VS Touch Natural Gut 16. Taping van racket houder - door Unique, tennis tassen - door Head.

De combinatie van succesvolle optredens op de tennisbaan, en de prachtige verschijning maakt Maria Sharapova is vooral aantrekkelijk voor sportmerken. Sterker nog, het heeft een veel grotere inkomsten uit reclame, in plaats van op zichzelf om het toernooi te winnen. Populaire tijdschrift Maxim heeft haar uitgeroepen tot de meest sexy atleet van 2006. Al vele jaren is tennis opgenomen in de lijst van de meest betaalde sporters volgens Forbes, en ook in de top 50 mooiste beroemdheden.

Maria Sharapova outfits bij Tennis-Point

Nu zijn alle producten van Maria Sharapova is online beschikbaar. Uw keuze is beschikbaar van een enorme collectie van de beste fabrikanten ter wereld. In het Tennis-Point vindt u onberispelijke kwaliteit die Nike kleding, evenals apparatuur hoofd en Babolat, beschikbaar tegen een aanzienlijke korting. Wij bieden u een "slimme" en voordeligste winkelen volledig zonder risico.

Maria Sharapova Outfits

(32 Artikel)

Tennisrackets (1 Artikel)

Tenniskleding (24 Artikel)

Tennisschoenen (4 Artikel)

Tennissnaren (2 Artikel)

Overige (1 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

De coupon is eenmalig geldig bij een aankoop van minimaal € 40. Deal van de Dag en specifieke merken zijn mogelijk uitgesloten. De coupon is niet te combineren met andere kortingen en coupons.

Veilige betaalmethoden iDEAL  MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • iDEAL
  • PayPal
  • Vooruitbetaling
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
Onze verzendservice UPSGLS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
Maria Sharapova Outfits | Rackets, Kleding, Schoenen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden
