Paris Player Styles Bespaar tot 40% op actuele stijlen. Nu shoppen.
Home Workout
Het coronavirus heeft de wereld stevig in zijn greep. Ook de tenniswereld ligt stil. En dat betekent o.a. dat we onze favoriete sport even op een zijspoor moeten zetten. Want: onze gezondheid gaat voor. Maar thuisblijven - het beste advies naast "social distancing" - betekent niet dat je de hele tijd lui op de bank moet hangen.Houd je conditie op peil, want ooit (hopelijk heel snel) mogen we allemaal het gravel weer op. En om je optimaal op dat moment voor te bereiden, vind je in de webshop van Tennis-Point de beste artikelen en tips om fit te blijven. In de sectie "Home-Workout" vind je alles wat je nodig hebt - van equipment tot de bijbehorende outfits.
TRAININGSHORDE
De trainingshordes van TOOLZ zijn ideaal voor het doeltreffend trainen van je voetenwerk en het vergroten van je sprongkracht en coördinatie. De hordes zijn buitengewoon veelzijdig en lenen zich voor gebruik bij talloze sporten.
Naar het productHome Workout Equipment
De Power Stepper van TOOLZ is perfect voor een intensieve workout - in de sportschool of gewoon thuis. De bovenkant van de stepper heeft een anti-sliplaag, zodat je niet uitglijdt. Daarnaast kun je de stepper op twee verschillende hoogtes instellen.
Power Step
Naar het productHome Workout Equipment
Decoördinatieladder is een uitstekend hulpmiddel om je agility, coördinatie ensnelheid (voetenwerk) te trainen. De coördinatieladder biedt tallozegebruiksmogelijkheden tijdens de tennistraining.
COÖRDINATIELADDER
Naar het productHome Workout Equipment
De TOOLZ Balance Ball is ideaal voor een evenwichtige work-out die het hele lichaam aan het werk zet - thuis of op de tennisbaan. Combineer de balance ball met trainingstubes om je spieren te versterken en je evenwichtsgevoel te trainen.
Balance Ball
Naar het productHome Workout Equipment
Het klassieke springtouw van TOOLZ mag in geen enkele tennis- of sporttas ontbreken. Dit is de ideale tool voor de warming-up. Daarnaast verbeter je met touwtjespringen je sprongkracht, coördinatie en uithoudingsvermogen.
SPRINGTOUW
Naar het productHome Workout Equipment
De massagerol van TOOLZ ontspant en masseert de spieren met behulp van het eigen lichaamsgewicht. Op het oppervlak van de massagerol zitten afwisselend noppen en sleuven. Ook heel handig - in de roller kun je een handdoek of andere kleine items opbergen.
MASSAGEROL
Naar het productHome Workout Equipment
Met de Pro Leg Toner van TOOLZ kun je gemakkelijk  en overal je beenspieren en agility trainen. De compacte trainingstool laat zich moeiteloos overal mee naartoe nemen.
Pro Leg Toner
Naar het productHome Workout Equipment
De TOOLZ Battle Rope is een ideale tool voor doeltreffende krachttraining en het versterken van de spieren van het bovenlichaam. De battle rope van TOOLZ is bijzonder slijtvast en beschikt over uitstekende “golfeigenschappen“. De veelzijdig inzetbare battle rope is 15 meter lang, weegt 10 kilo en is afgewerkt met handvaten met een anti-slipcoating.
Battle Rope
Naar het productHome Workout Equipment