Onze levertijd: 1-2 werkdagen, zoals altijd! Corona FAQ
Onze levertijd: 1-2 werkdagen, zoals altijd! Corona FAQ
BLINK AND YOU MISS IT
HEAD GRAPHENE 360+ SPEED
Je hebt een snelle, aanvallende speelstijl, dus heb je een racket nodig dat jouw tempo bij kan benen. HEAD introduceert de nieuwe GRAPHENE 360+ SPEED-rackets, een serie die werd ontwikkeld voor de speler die wil kunnen rekenen op optimale controle, ongeacht het speeltempo.
NU ONTDEKKEN
De rackets zitten boordevol innovatieve technologieën, zoals de nieuwe Graphene 360+ technologie met innovatieve spiraalvezels die zorgen voor een verbeterde flex en een zuiver balcontact. De GRAPHENE 360+ SPEED-racketserie wordt o.a. aanbevolen door Novak Djokovic. De dynamische frameconstructie staat garant voor power en dus snelheid. Dankzij de krachtige hart- en shaftconstructie biedt het racket niet alleen extra stabiliteit en een solide speelgevoel, maar ook een fenomenale demping.  Voor extra power en spin hebben de rackets uit de nieuwe SPEED-serie bovendien een superactieve bespanning met dikkere breedtesnaren.
DE SERIE
Het design van de GRAPHENE 360+ SPEED-serie is, met zijn opvallende mix van mat en hoogglans wit en hoogglans zwart, een echte eyecatcher. En om perfect in stijl de baan op te komen, werd dit design ook in de nieuwe Speed-tassencollectie verwerkt.
NU ONTDEKKEN
Pro

Aanbevolen door Novak Djokovic, de SPEED PRO met de nieuwe Graphene 360+ technologie is gemaakt voor de geavanceerde toernooispeler die geoptivormiseerde controle nodig heeft voor hun snelle spel.

HET RACKET
MP

De SPEED MP met de nieuwe Graphene 360+ technologie is voor de speler die controle nodig heeft voor zijn snelle spel, maar met meer manoeuvreerbaarheid en eenvoudiger gebruik.

HET RACKET
 MP LITE

De SPEED MP LITE met de nieuwe Graphene 360+ technologie is perfect voor de competitieve speler die de voordelen van het MP-racket in een lichtere versie nodig heeft.

HET RACKET
 S

De SPEED S brengt de nieuwe Graphene 360+ technologie naar de occasionele speler die een snel racket nodig heeft.

HET RACKET
LITE

Met de nieuwe Graphene 360+ technologie is de SPEED LITE perfect voor de opkomende nieuwe speler die de nieuwste technologieën in een gemakkelijk te gebruiken pakket wil.

HET RACKET
POWER

De SPEED PWR wordt geleverd met een grotere kopgrootte en een hogere balk, wat hem perfect maakt voor de speler die op zoek is naar snelle en krachtige ondersteuning.

HET RACKET
HEAD Speed Taschen
Djokovic 12R
Djokovic 9R
Djokovic Duffle Bag
Djokovic Backpack