The All New
HEAD Speed Black series
Speciaal voor de Australian Open komen HEAD met een fantastische eyecatcher: de SPEED in een Black Version. Met dit racket, met Graphene 360+-technologie, speelt de nummer 1 op de wereldranglijst!    Novak Djokovic! De 'Djoker' wil met dit gloednieuwe racket en bijpassende tas  zijn negende Melbourne-titel in de wacht slepen. Het nieuwe design, wit met glanzend zwart, geeft het racket een elegante uitstraling. 'Black is beautiful!'
Naar de serie
De HEAD Speed biedt je precies de snelheid die je nodig hebt tijdens het spelen! De innovatieve snaren zorgen ervoor dat je de bal zuiver raakt. Daarnaast ben je dankzij het 18/20 snarenpatroon verzekerd van optimale balcontrole, ongeacht hoe snel je speelt.
Wacht dan ook niet langer en bestel jouw nieuwe zwarte racket vandaag nog bij Tennis-Point!
Naar de serie

De SPEED MP met de Graphene 360+ technologie is voor de speler die controle nodig heeft voor zijn snelle spel, maar met meer manoeuvreerbaarheid en eenvoudiger gebruik.

Aanbevolen door Novak Djokovic, de SPEED PRO met de Graphene 360+ technologie is gemaakt voor de geavanceerde toernooispeler die geoptivormiseerde controle nodig heeft voor hun snelle spel.

HEAD Speed ​​bags
Djokovic 12R Monstercombi
Djokovic Backpack
Djokovic Duffle Bag