Paris Player Styles Bespaar tot 40% op actuele stijlen. Nu shoppen.

Ontdek nu de nieuwe HEAD Prestige rackets!

Recht voor z'n raap! Op zoek naar maximale controle en precisie op de baan? Dan is de nieuwe PRESTIGE uw eerste keuze. Deze innovatieve upgrade van de HEAD-klassieker met een transparant carbonelement in het frame zorgt voor een sensationeel gevoel dankzij de nieuwe Auxetic-constructie.
Design
De gloednieuwe PRESTIGE is voorzien van een nieuw en zeer opvallend doorschijnend carbon element. De daaruit voortvloeiende iets andere look geeft het racket zijn unieke uitstraling en identiteit. Als onderdeel van een design update geïnspireerd op de PRESTIGE monturen uit de jaren 1980, heeft de nieuwe PRESTIGE een doorschijnende Bordeaux kleur die zijn premium esthetiek versterkt.
ontdek nu
Technologien
AUXETIC
Auxetische constructies vertonen een unieke vervorming ten opzichte van niet-auxetische constructies. Door hun interne eigenschappen zetten auxetische constructies uit wanneer een "trekkracht" wordt uitgeoefend en krimpen zij wanneer zij worden samengedrukt. Hoe groter de uitgeoefende kracht, hoe groter de auxetische reactie.

VERLENGDE SCHACHT
Verlengde schacht voor een klassieke flex en gevoel - de klassieker sinds 1987.

BOX BEAM
De dwarsdoorsnede van de Box Beam stabiliseert het frame voor maximale controle.

FULL CAP
Volle kap voor het karakteristieke trefpunt en het onmiskenbare geluid.
Over de serie

De nieuwe namen van de HEAD rackets in één oogopslag!

Kijk uit! De HEAD PRESTIGE schittert niet alleen door innovatieve technologie en een modern design, zelfs de namen van de modellen zijn nieuw! Bent u op zoek naar de gloednieuwe opvolger van uw oude racket? Geen probleem dankzij dit overzicht!
ontdek nu

Dit zijn de modellen uit de HEAD Prestige serie!

Prestige Tour

Sensationeel gevoel wordt geleverd door de nieuwe Auxetic constructie in een moderne update van een HEAD klassieker. De PRESTIGE TOUR is ontworpen voor technische toernooispelers die op zoek zijn naar een racket dat ze precies zo kunnen bespelen als ze zelf willen.

zum racket
Prestige Pro  

In een innovatieve draai aan een HEAD klassieker, komt de PRESTIGE PRO nu met het sensationele gevoel van de nieuwe Auxetic constructie, die gevorderde spelers helpt meer controle en precisie te bereiken.

zum racket
Prestige MP  

Met de PRESTIGE MP, die een groter clubhoofd en een grotere sweetspot heeft, kunt u offensief tennissen en toch genieten van precisie en controle.

zum racket
Prestige MP L 2021

Dies ist der leichteste Schläger der PRESTIGE Serie, der mit einer neuen Auxetic-Konstruktion für sensationelles Spielgefühl aufgewertet wurde. Ambitionierte Spieler, die einen leichteren Rahmen und eine Mischung aus Präzision und Power suchen, werden den PRESTIGE MP L schätzen.

zum racket
S

Dank der neuen Schlägerkopfgröße sorgt der PRESTIGE S für ein verbessertes Gefühl beim Treffpunkt. Die neue Graphene 360+ Technologie bietet ambitionierten Spieler optimale Präzision.

zum racket

De bijpassende tas voor het racket