Gefeliciteerd met de kampioenen van Londen Koop hier de look van de winnaars. Nu ontdekken.

Fabio Fognini

1 geselecteerde filters:
1 geselecteerde filters: Selectie ongedaan maken
Tournament
5 Resultaten
Filter
Tennissnaren (2 Resultaten)
-43%
Babolat
Monofilament
€ 219,95 € 124,95
Beschikbare maten:
-33%
Babolat
Monofilament
€ 20,95 € 13,95
Beschikbare maten:
Tennisracket (2 Resultaten)
-29%
Babolat
Tourracket
€ 300,00 € 212,95
Beschikbare maten:
-30%
Babolat
Tourracket
€ 249,95 € 173,95
Beschikbare maten:
Tennistassen (1 Resultaat)

Fabio Fognini

Fabio Fognini (24 mei 1987) is een Italiaans tennisser die hele sportbonden voor zijn "sterke" voorstellingen op grote wereldtoernooien aangetrokken. Hij bekleedt momenteel 22 positie in wereld top lijst onder singles en 7-th onder het paar, dat is de hoogste rang in zijn carrière (juli van 2015). Met betrekking tot de interne cijfers was Fabio Fognini ooit een 13-m. Tot op heden, de Italiaanse is het eerste gezoem van Italië en is de succesvolste vertegenwoordiger van zijn land in de grote tennis. Dankzij haar unieke stijl van spelen, tennisspeler Fabio Fognini om te winnen drie titels in zowel eenpersoons- en dubbelspel. De atleet had het voorrecht om op alle 4 de serie Grand Slams-de Australian Open, French Open, Wimbledon en de US Open. In 2015 werd hij de eerste Italiaan die geslaagd om te winnen een van de Grand Slam titels in het dubbelspel: Fabio Fognini samen met Simone Bolelli won op de Australian Open. Italiaanse atleet heeft een groot potentieel voor groei en verbeteren van hun prestaties, maar vanwege de twijfel dat hij opnieuw ons met hun prachtige prestaties vreugde.

Tennis producten en unieke gaming stijl Fabio Fognini

Ondanks zijn natuurlijke temperament, Fabio Fognini was altijd beheert om optimale beslissingen te nemen afhankelijk van wat u een specifieke spelsituatie wilt. De meeste van alles wat hij graag spreken op Gravel tennisbanen, echter, en op andere oppervlakken Italiaans voelt comfortabel genoeg. De kroon ontvangen Fabio Fognini-krachtige forehand, welke hij onmiddellijk niet een enkele tegenstander. Echter, als goed als andere professionele tennissers, de Italiaanse weet hoe de moderne sport het is belangrijk om te selecteren goed uitrusting en accessoires. Fabio Fognini gaat naar de rechter met een model van de peddel van Babolat-Pure schijf van het toernooi line-up merk RPM Blast tekenreeksen met handvat en Babolat Vs oorspronkelijke. Wat betreft de keuze van kleding en schoenen, dan ster geeft de voorkeur aan adidas producten.

Fabio Fognini outfits bij Tennis-Point

In Tennis-Point uw aandacht heeft een ruime collectie van gevarieerde tennis producten van topmerken. Nu kun je kopen de exacte dezelfde racket, schoenen en kleding, als uw Idol. Bovendien, het bestellen van het product in Tennis-Point, krijg je een korting en korting op toekomstige aankopen. Wij garanderen de kwaliteit van zijn product en 100% veiligheid van de transactie. Zo hebt u belangrijke wedstrijd vooruit-Neem een kijkje op de Tennis-Point en de klap iets geschikt! Voel je als een pro!