Grote zomeruitverkoop Tot 65% korting. Bespaar nu.

De nieuwe Dunlop SX Spin Generation

De SX-serie is het resultaat van jarenlang onderzoek en testen door Japanse Dunlop Srixon-ingenieurs. Ze optimaliseerden de rackets uit de vorige SX-serie en ontwikkelden een racket met een uitzonderlijke balsnelheid, een grotere lanceerhoek en een fenomenale spin. Domineer het spel met explosieve returns die het voor de tegenstander moeilijk maken om aan te vallen.
Ontdek de Sx Spin Generation

Wat je over de Dunlop SX rackets moet weten

SPIN BOOST+ GROMMETS
De combinatie van dynamische, spin-optimaliserende tubings met het nieuwe spinboost sprintech-snarenpatroon biedt spelers meer spin, power en control. De nieuwe SX-serie gebruikt 2 hoofdsnaren meer dan de huidige SX-rackets. De tubings zorgen voor optimale snaarbeweging, waardoor de bal 'bite' meekrijgt en gigantisch veel spin genereert. Deze extra snaarbeweging verhoogt de vergevingsgezind van de bespanning en vergroot daadwerkelijk de sweetspot.
nu ontdekken
SPIN BOOST STRING TECH
De innovatieve vergroting van de bespanning, zorgt voor een egalere krachtverdeling en genereert meer spin. Dit verhoogt de krachtoverdracht in de top van het racket, daar waar de energie nodig is voor het slaan van spinballen. Om een grotere sweetspot te creëren, werd de afstand tussen de dwarssnaren in de 'grid area' van de bespanning vergroot.
nu ontdekken
V ENERGY SHAFT
Het unieke V-vormige frame in het hart van het racket zorgt voor merkbaar meer power. Om de bal meer 'bite' mee te geven, werd deze technologie door het hele frame doorgevoerd.
nu ontdekken
SONIC CORE MADE WITH INFINERGY BY BASF
Voor de SX-racketserie werd ook gebruikgemaakt van Sonic Core made with Infinergy® by BASF, een innovatieve technologie die voor het eerst in de CX-serie werd gebruikt. Infinergy®, 's werelds eerste, door BASF ontwikkelde, E-TPU (geëxpandeerd thermoplastisch polyurethaan) werd op 2 en 10 uur in het racket geïntegreerd.
nu ontdekken
SX Spin Generation
nu ontdekken

Ontdek de Dunlop SX Premium Range

SX 300
hier kopen
Verbeterde update van de vorige versie op basis van de nieuwste geavanceerde technologieën, die het comfort en het spinvermogen verhogen. Perfect for players who hit the ball with a normal to long swing and who are looking for a balanced combination of power and spin.
SX 300 Lite
Nu reserveren
De lichtere variant van de SX 300 beschikt over dezelfde eigenschappen en is in alle situaties perfect wendbaar. Het perfecte racket voor jongere spelers die op zoek zijn naar een lichter senior racket, om hun spel naar een hoger plan te tillen.
SX 300 LS
Nu reserveren
Deze lichtere versie van de SX 300 biedt een uitstekende wendbaarheid. Perfect voor spelers met een goede techniek die op zoek zijn naar een lichter racket waarmee ze snelle ballen met veel spin kunnen slaan.
SX 300 Tour
Nu reserveren
Dit zwaarste racket uit de serie biedt een maximale dosis power en een gigantisch spinvermogen. Perfect voor spelers die met een lange en krachtige swing slaan en daarbij kiezen voor ultieme balcontrole.
SX 600
Nu reserveren
De combinatie van het geringe gewicht en de grotere sweetspot zorgt voor een optimale wendbaarheid, ongeacht de situatie op het court. Perfect voor spelers die de bal met een korte tot normale swing en vol power willen slaan.

Ontdek de Dunlop SX Junior Rackets

SX Team 260
Nu reserveren
De SX TEAM 260 heeft het grootste blad bij de middenklasse rackets. Het grote blad staat garant voor veel power en comfort. Ideaal voor de speler die op zoek is naar een licht en goed wendbaar racket dat balcontrole en spin biedt.
SX Team 280
Shop Now
This racket offers very good maneuverability, with a weight of 280g and the benefit of AEROSKIN technology. Great for players who want to play with control and spin.
SX Junior (Aluminium o-Bean)
SX JNR 19
Shop Now
This premium, aluminium junior racket is perfect for children up to the age of 4 (up to 3’6”/ 110cm tall). Help their love of the game become a lifelong joy.
SX 300 JNR 21
Shop Now
This premium, aluminium junior racket is perfect for children aged 4–6 (around3’6”–4”/110–122cm tall). Help their love of the game become a lifelong joy.
SX 300 JNR 23
Shop Now
This premium, aluminium junior racket is perfect for children aged 6–9 (around 4”–4’6”/122–137cm tall). Help them really nurture their potential.
SX JNR 25
Shop Now
This premium, aluminium junior racket is perfect for children aged 9–12 (around4’6”–5”/137–152cm tall). Help them really nurture their potential. 
SX 300 JNR 27
Shop Now
This premium, aluminium junior racket is perfect for beginner adults or juniors (more than5”/152cm tall), looking for their first full-size racket. The start of the next stage of the tennis journey. This racket will encourage any player to develop a love of the game.
SX Junior (Full Graphite)
SX 300 JNR 25
Shop Now
The SX 300 JNR 25 is a premium tennis racket for young players from 8-10 years plus (depending on their height). The frame design and unstrung weight of 240g provide a great power and spin level
SX 300 JNR 26
Shop Now
The SX 300 JNR 26 is a premium tennis racket for young players from 10-12 years plus (depending on their height). The frame design and unstrung weight of 250g provide a great power and spin level.
De perfecte match - Dunlop SX-tassen