Grote zomeruitverkoop Tot 65% korting. Bespaar nu.
DE TECHNOLOGIE
Controle en comfort
Til je balcontrole naar een hoger plan. FLEX BOOSTER zorgt voor een zachter en flexibeler gevoel bij het slaan. De buitengewoon elastische laag in de schacht van het racket dempt trillingen en vermindert de stijfheid van het racket. Bij iedere slag profiteer je van meer comfort en controle.
Balcontrole boven alles
Comfort en optimale balcontrole - bij iedere slag. De vernieuwde bespanning van het racket, waarbij de kruising van de lengte- en breedtesnaren werd geoptimaliseerd, zorgt voor een gelijkmatiger krachtverdeling bovenin het racketblad. En omdat de snaren hierdoor meer bewegingsvrijheid hebben, sla je de bal met nog meer power en spin. Ultieme controle heb je zelf in de hand.
Power en controle first
De doorslaggevende winner binnen handbereik. De Sonic Core-technologie kreeg een update en daarvoor werd, op 10 & 14 uur van het racket, het superlichte materiaal Infinergy in het frame geïntegreerd. Dit buitengewoon elastische materiaal beschikt, ten opzicht van andere materialen, over aanzienlijk betere bounce-eigenschappen om de bal snelheid mee te geven. Het frame dempt ongewenste trillingen en dat staat garant voor meer comfort en een verminderd risico op blessures. Power voelde nog nooit zo goed.
Nu shoppen
Wat is het optimale racket voor jou?
Zoek het racket dat bij jou past
Nu shoppen

CX 200 Tour 18x20

Racket bekijken

CX 200 Tour 16x19

Racket bekijken

CX 200 LS

Racket bekijken

CX 200 OS

Racket bekijken

CX 400 Tour

Racket bekijken
BIJPASSENDE tassen