Paris Player Styles Bespaar tot 40% op actuele stijlen. Nu shoppen.

Babolat Pure Drive 98
Online Exclusief alleen bij ons

Naar de racket
Uw speelstijl vereist een optimaal evenwicht tussen kracht en precisie? De Pure Drive 98 biedt een betere stabiliteit bij impact en daardoor meer precisie dankzij het 98-head en het verhoogde polaire traagheidsmoment.Het ontwikkelen van de optimale speelstijl vereist absoluut vertrouwen in je racket.

En daarom hebben we de nieuwste Pure Drive SWX-technologie geïntegreerd in deze 98-versie. Het resultaat is een uitstekend balgevoel voor een perfecte speelervaring.  
HTR System :
Het High Torsional Rigidity (HTR) systeem is een nieuwe oppervlaktestructuur op de kop van het racket en biedt meer stabiliteit om elke wedstrijd met vertrouwen te winnen.
SWX PURE FEEL :
De nieuwe geoptimaliseerde SMAC-technologie en een nieuw trillingsfiltersysteem in de oppervlaktestructuur zorgen voor een ongeëvenaard gevoel bij balinslag en een uniek geluid bij elke balwissel.
ELLIPTIC FRAME :
Elliptische framestructuur met optimale weerstand en algemene stijfheid voor fenomenaal vermogen.
Naar de racket
Juncheng "Jerry" Shang
Juncheng "Jerry" Shang is pas 18 jaar oud, maar zijn prestaties trekken nu al de aandacht. In maart 2022 werd de voormalige nummer één van de wereld bij de junioren de eerste Chinese speler die zich kwalificeerde voor het hoofdtoernooi van de Masters 1000 in Indian Wells. De jonge linkshandige heeft sindsdien zijn status als toptalent bevestigd door zijn eerste Challenger-toernooi in Lexington te winnen en door te klimmen naar de top 200 van de wereldranglijst.

Jerry, die de Pure Drive 98 speelt, die exclusief online verkrijgbaar is bij Tennis-Point, maakte op zesjarige leeftijd kennis met tennis door zijn ouders, die beiden topsporters waren.
RPM Blast Blue - onze exclusieve snaar die bij het racket past, is verkrijgbaar als set en als rol:
RPM Blast snarenset 12m
Op de string
RPM Blast snarenset 200m
Op de string
Pure Drive 98 (in dubbelpak)
Naar de dubbele verpakking