Grote zomeruitverkoop Tot 65% korting. Bespaar nu.

Babolat schoenen 2024 - nu bij Tennis-Point

Welkom in de revolutionaire wereld van Babolat, waar innovatie en prestaties elkaar ontmoeten!  De uitzonderlijke schoenmodellen zijn ontwikkeld met de hoogste precisie en aandacht voor detail om te voldoen aan de behoeften van veeleisende sporters.

Babolat blijft trouw aan zijn traditie om hoogwaardige sportartikelen te maken die voldoen aan de eisen van de sportwereld. Ontdek het nieuwste op het gebied van schoeninnovatie - waar comfort, pasvorm en duurzaamheid samenkomen om je sportervaring te maximaliseren. Wees klaar voor topprestaties met Babolat!
Nu ontdekken

Sterke partners voor sterke technologieën

Een sterk partnerschap sinds 2003
Passie voor prestaties en innovatie
Michelin en Babolat hebben hun respectieve expertise gecombineerd om tennisspecifieke buitenzolen aan te bieden die zorgen voor maximale grip en de best mogelijke duurzaamheid.
Lichtheid, ondersteuning en comfort zonder compromissen
Deze exclusieve, gepatenteerde stof is ontwikkeld door Babolat in nauwe samenwerking met Chamatex®, een gespecialiseerde fabrikant van hoogwaardige technische stoffen. Gemaakt in Frankrijk van geweven stof met aramidevezels en zeer duurzame polyamidevezels voor specifieke gebieden, voldoet het aan de eisen van spelers: flexibiliteit aan de voorkant, ondersteuning aan de zijkanten, ademend vermogen aan de buitenkant van de voet en slijtvastheid. Matryx®: voor compromisloos spelplezier.

Welk voordeel is voor jou het belangrijkst?

Het kiezen van de juiste tennisschoen is cruciaal voor optimale prestaties op de baan. Een schoen die snelheid bevordert, biedt explosieve bewegingen, terwijl stabiliteit essentieel is voor precieze slagen en snelle richtingsveranderingen. Aan de andere kant is comfort essentieel voor langdurig plezier zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Vind de schoen die aan je individuele behoeften voldoet en die je helpt om optimaal te presteren op de tennisbaan.

Jet Mach 3

Der Jet Mach 3 ist eine echte Kombination aus neuesten Technologien. Jedes Detail wurde so überarbeitet, dass sich die Spieler auf dem Platz noch sicherer und schneller fühlen können. Der Jet Mach 3 ist die ultimative Waffe für alle Spieler, die sich von ihren Schuhen höchste Präzision und volle Beweglichkeit wünschen.
Jetzt entdecken

Jet Tere 2

Der Jet Tere 2, das leichteste Modell in unserem Sortiment, ist ein vielseitiges Modell für Clubspieler, die Komfort wollen, ohne Kompromisse beim Halt zu machen.
Jetzt entdecken

propulse FURY 3

Der Propulse Fury 3 wurde als ultradynamischer Schuh konzipiert und bietet eine unübertroffene Kombination aus Halt, Komfort und Langlebigkeit für Spieler, die stark auftreten und Sicherheit wollen.
Jetzt entdecken

SFX 3

Egal, ob Sie einen überdurchschnittlich breiten Fuß haben oder sich einfachbesonderen Tragekomfort wünschen - SFX 3 ist der perfekte Schuh für Sie! Diesesleistungsstarke Modell bietet alle Superlativen - so bequem wie Pantoffeln! Es istdie Komfort-Referenz des Babolat-Sortiments.
Jetzt entdecken

SFX EVO

Der SFX Evo ist ein vielseitiger Schuh, der vorn mehr Platz bietet. Einunvergleichliches „First Fit“-Erlebnis. Er ist der ideale Schuh für Amateure odererfahrene Spieler, die auf jeder Oberfläche hervorragenden Komfort haben wollen.
Jetzt entdecken
Wees sneller dan je tegenstander

Jet Mach 3

De Jet Mach 3 is een ware combinatie van de nieuwste technologieën. Elk detail is opnieuw bewerkt zodat spelers zich nog veiliger en sneller kunnen voelen op het veld. De Jet Mach 3 is het ultieme wapen voor alle spelers die maximale precisie en volledige wendbaarheid van hun schoenen willen.
Nu ontdekken

Jet Tere 2

De Jet Tere 2, het lichtste model in ons assortiment, is een veelzijdig model voor clubspelers die comfort willen zonder in te leveren op grip.
Nu ontdekken
Comfort dat wordt weerspiegeld in elke beweging

propulse FURY 3

New
De Propulse Fury 3 is ontworpen als een ultradynamische schoen en biedt een ongeëvenaarde combinatie van ondersteuning, comfort en duurzaamheid voor spelers die sterk willen presteren en veilig willen blijven.
Nu ontdekken
Stabiele ondersteuning voor je wedstrijd

SFX 3

Of je nu een bredere voet dan gemiddeld hebt of gewoon extra comfort wilt - SFX 3 is de perfecte schoen voor jou! Dit hoogwaardige model biedt alle superlatieven - zo comfortabel als pantoffels! Het is de comfortreferentie in het Babolat-assortiment.
Nu ontdekken

SFX EVO

De SFX Evo is een veelzijdige schoen die meer ruimte aan de voorkant biedt. Een ongeëvenaarde "first fit" ervaring. Het is de ideale schoen voor amateurs of ervaren spelers die uitstekend comfort willen op elke ondergrond.
Nu ontdekken