De  tennisschoen voor de toekomst die ook jouwspel voorgoed zal veranderen.
STYCON
De STYCON-serie van Adidas is meer dan de evolutie van de tennisschoen. Deze serie is een regelrechte revolutie. De schoen is zowel op technisch vlak alsook qua uiterlijk grensverleggend nieuw. Dit is de perfecte combinatie van een innovatieve stijl en een compromisloze performance.
Adidas wilde iets volledig nieuws ontwikkelen en dat leidde tot deze schoen-innovatie. De Stycon heeft een monobloc-design en dat zorgt ervoor dat de schoen je voet als ‘gegoten‘ omsluit. Zonder storend ingesnoerd gevoel. De perfecte verbinding tussen voet en schoen zorgt voor een pasvorm als een sok wat garant staat voor stabiliteit en een hoog draagcomfort.
Stycon voor dames
De zoolconstructie van slijtvast Adiwear-rubber loopt aan de binnenkant door en biedt stabiliteit bij snelle richtingsveranderingen en beschermt daarbij speler en schoen. De schoen is precies op de juiste plekken verstevigd die het meeste belast worden op de baan. Daarnaast zorgen de zool met ‘Bounce 2.0 Drop in-foam‘ en de dempingselementen in de middenzool ervoor, dat belasting en schokken optimaal worden geabsorbeerd.
Stycon voor heren