Adidas Paris Styles - nu bij Tennis-Point

Van alle ondergronden waarop tennis kan worden gespeeld, is klei waarschijnlijk de meest fysiek veeleisende en technisch uitdagende. En dat is precies waar de nieuwe adidas collectie om de hoek komt kijken: Claymouflage! Een briljante woordspeling met Camouflage, - camouflage - die meteen aangeeft waar de Claymouflage collectie voor staat: aanpassen! In combinatie met een van de moeilijkste ondergronden die er in het tennis kunnen zijn, slaagt de nieuwe collectie in alle opzichten.

MAKE YOUR POINT!

De nieuwe Claymouflage-collectie is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende gravelbaan en geeft je een duidelijk concurrentievoordeel. De collectie zorgt ervoor dat je nooit je momentum verliest - of het nu op de baan is, je stem verheft of opkomt voor de planeet. De kleuren en texturen van de collectie zijn geïnspireerd op de verschillende facetten van de clay court, waardoor de collectie net zo onderscheidend is als de clay courts zelf.

Hierdoor worden de sporters in alle opzichten één met de baan. Daarnaast wil adidas ook een blijvend verschil maken. Het gedeeltelijke gebruik van Parley Ocean Plastics wil een einde maken aan plastic afval. Deze innovatie is niet de enige oplossing voor het probleem, maar het is een van de inspanningen van adidas om er iets aan te doen. Nog een pluspunt voor de nieuwe Claymouflage collectie.

Ontdek de nieuwe Clay modellen

Met de bijpassende clay court collectie heeft adidas het beste schoeisel voor de clay court ontwikkeld. Controle, balans en snelheid zijn de kenmerken van deze schoenencollectie. Ook de focus op bijpassende clay court kleuren en patronen maken de schoenen de perfecte aanvulling op de kleding.