Bereid je voor op Parijs met de collecties van de tennissterren. Nu ontdekken.

adidas Paris Styles - nu bij Tennis-Point

In het hart van de wedstrijd, waar elk punt telt, presenteert adidas de Paris Styles 2024 collectie. Deze kleding- en schoenencollectie is ontworpen voor spelers die gedijen onder druk en belichaamt de essentie van focus en vastberadenheid.

Verhoog je focus op het veld!

Het ademende en lichtgewicht kledingstuk van innovatieve, zeer elastische materialen zorgt voor onbeperkte bewegingsvrijheid en de HEAT.RDY technologie houdt je koel en rustig tijdens de wedstrijd. Zeg vaarwel tegen afleidingen met het minimalistische ontwerp met opvallende kleurblokkering die de aandacht trekt zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

Ontdek de nieuwe kleimodellen

Voor de ultieme prestaties op gravel zijn de adidas Avacourt en adidas Barricade de juiste keuze. De Avacourt is speciaal ontworpen voor vrouwen en biedt een perfecte combinatie van wendbaarheid en optimale balans, zodat je je met gratie en vertrouwen over de baan kunt bewegen. De Barricade biedt daarentegen ongeëvenaarde duurzaamheid en controle, zodat je elke set en elke wedstrijd gefocust en gefocust blijft.

Adidas Cybersonic Clay