Paris Player Styles Bespaar tot 40% op actuele stijlen. Nu shoppen.
Love is where it all begins

Adidas x Thebe Magugu Collection - nu bij Tennis-Point

Liefde is waar het allemaal begint! De nieuwe adidas x Thebe Magugu-collectie staat voor een wereld van cohesie, gelijkheid en culturele diversiteit. Huidskleur, geslacht en afkomst zijn niet doorslaggevend. Omdat de liefde voor het spel geen grenzen kent!

Tennis is een van de meest levendige, multiculturele en inclusieve sporten ter wereld geworden. Met de New York Styles viert adidas deze grote successen en blijft het werken aan een toekomst waarin we allemaal beginnen bij Love all.
Naar de Collectie

adidas New York Styles

De beeldtaal van de collectie versterkt de intentie om van tennis een plaats van inclusie en levendigheid te maken. Om dit te bereiken worden verschillende motieven zo over elkaar heen gelegd dat een breed spectrum van spelers wordt vertegenwoordigd. De Magugu-afdruk vormt de basis voor alle visuals en fungeert als achtergrondelement om mensen van verschillende achtergronden bij elkaar te houden. Talent komt vooral naar voren waar meerdere mensen zichtbaar zijn. Deze mensen zullen in alle opzichten divers zijn, net als de moderne tennisgemeenschap.
Naar de Collectie