Paris Player Styles Bespaar tot 40% op actuele stijlen. Nu shoppen.
Zorg dat je de eerste bent! Bestel nu al jouw favoriete stukken uit de gloednieuwe Melbourne-collectie van adidas! Jij bestelt, wij reserveren de door jou gekozen styles en bezorgen ze bij jou thuis, zodra ze binnenkomen.
* Voor meer info over de verschillende producten en leverdata, klik je op het product van je keuze.
Sommige artikelen kun je nu al zonder reservering bestellen!

adidas Melbourne Styles

In de nieuwe styles van adidas komen performance en duurzaamheid samen

Voor de Melbourne-collectie van adidas werden uitsluitend innovatieve materialen gebruikt, gemaakt van gerecycled plastic uit de oceanen. De geïntegreerde Heat-Ready-technologie zorgt voor een koel en droog gevoel en het slimme materiaalgebruik staat garant voor een optimale ventilatie. Alles voor het hotste grandslamtoernooi van het jaar!

adidas wil tijdens de Australian Open profiteren van de enorme media-aandacht om een gevoelig thema aan te kaarten. Een van de grootste problemen van onze aarde! De onvoorstelbare hoeveelheden plasticafval in onze wereldzeeën. Al tientallen jaren lang gebruiken we klakkeloos grote hoeveelheden plastic, zonder ook maar een moment stil te staan bij de ernstige gevolgen daarvan. Het is de hoogste tijd om dit te veranderen.  adidas laat zien dat high performance sportkleding en -uitrusting ook heel duurzaam kan zijn.

De Melbourne dames- en herencollectie van adidas

Plastic afval is mede-verantwoordelijk voor de erosie aan het Great Barrier Reef. De Melbourne-collectie 2022 van adidas is gemaakt van Parley Ocean Plastic en staat symbool voor ons commitment om bij te dragen aan het herstel van kleuren en leven in de riffen.