Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x
De nieuwe Ultra-serie kreeg een make-over met een nieuw design en krachtige kleuraccenten. Bovendien werden de rackets technologisch geoptimaliseerd. Zo werden nieuwe technologieën geïntegreerd, zoals de Power Rib™, een innovatieve geometrie van het racketblad, en de Crush Zone™-technologie, een exclusief bespanningssysteem dat voor een optimaal balgevoel zorgt en het racket stijver en stabieler maakt. En dat betekent een 15% grotere sweetspot, waardoor je nog meer power en precisie in je slagen kunt leggen.
WilSON ULTRA TOUR
  • Gael Monfils speelt met dit racket
  • Overtuigt met een ongekende precisie
  • Het enige racket in de nieuwe Ultra-serie met een dicht snarenpatroon
"…Dit racket biedt een weergaloze balcontrole, ongeacht waar of hoe ik de bal raak. Dat geeft me veel vertrouwen en stelt me in staat om mijn beste spel boven te halen. Ik denk dat dit racket ook bij veel andere spelers in de smaak zal vallen.“ Gael Monfils.
ULTRA TOUR
WILSON ULTRA 100 CV
  • Feliciano Lopez speelt met dit racket
  • Het meest veelzijdige racket uit de Ultra-serie
  • Tot 30% minder trilling en 40% meer balcontrole als de vermoeidheid op de loer ligt, dankzij de geïntegreerde Countervail-technologie.
ULTRA 100 CV
LIGHT & ULTRA LIGHT
Wilson Ultra 100L
& Ultra 100UL
De Ultra 100L heeft een lichter frame en dat zorgt voor extra wendbaarheid, een ongekende veelzijdigheid en power.

De Ultra 100UL is het lichtste model uit de Wilson Ultra-serie. Dit racket is ideaal voor de junior- en de beginnende speler die op zoek is naar een licht performance-racket. Dit lichtgewicht racket is bijzonder handelbaar, biedt een goede dosis power en balcontrole en is daarmee ideaal voor junior- en beginnende spelers om meer vertrouwen in hun spel te krijgen.
Ultra 100L
ULTRA 100 L
Ultra 100UL
ULTRA 100 UL
ULTRA TEAM
Wilson Ultra Team 100
& Ultra 100UL
In de Team-rackets gaan power, spin en controle hand in hand en dat maakt deze rackets ook bijzonder geschikt voor de iets minder ervaren speler. Dankzij de geïntegreerde Parallel Drilling-technologie worden meer trillingen geabsorbeerd en krijgt de bal nog meer snelheid. De Ultra 100 UL (Ultra Light) is met zijn gewicht van amper 262 gram het lichtste racket in de Ultra-serie. Het racket, ligt lekker in de hand, is ongekend wendbaar en maakt het je makkelijk om de bal nog extra te versnellen.
Ultra TEAM 100
ULTRA TEAM 100
Ultra TEAM 100 UL
ULTRA TEAM 100