Bereid je voor op Parijs met de collecties van de tennissterren. Nu ontdekken.

Wilson Rush Pro - Love it or Leave it

Test je nieuwe Rush Pro 4.0. 14 dagen op de tennisbaan. Als je hem niet goed vindt, stuur je hem terug en krijg je je aankoopbedrag terug.

De Wilson Rush Pro 4.0 is gemaakt voor intensieve trainingen en slopende wedstrijden. Deze schoen is niet voor niets door het tennistijdschrift gekozen tot testwinnaar!


Kijk nu zelf:

Stap 1
: Koop een paar Wilson Rush Pro 4.0 of Rush Pro Extra Duty tennisschoenen bij Tennis-Point-Shop
Stap 2: Test de schoen maximaal 14 dagen op de baan! Als je er tevreden mee bent - houden!
Stap 3: Als je niet tevreden bent met de schoen, kun je binnen 14 dagen na aankoop je geld terugkrijgen. Je vindt alle informatie over onze retourprocedure hier.  
Stap 4:
Zodra we je Wilson tennisschoen retour hebben ontvangen, wordt je geld teruggestort.

Actievoorwaarden:
De promotie is van toepassing op alle aankopen van een Rush Pro 4.0 of Extra Duty model tussen 18.04.2024 en 16.05.2024.

Zodat je de schoen in alle rust 2 weken kunt testen, moet de retourzending bij ons binnenkomen 20 dagen na de aankoopdatum voor bestellingen in Duitsland en 24 dagen na de aankoopdatum voor bestellingen uit het buitenland.  De promotie is beperkt tot één retourzending per klant
Naar de modellen

De Rush Pro 4.0 verbetert de dynamische bewegingen op het veld dankzij een aantal innovaties in de middenzool en buitenzool.

Aan de voorkant van de tussenzool zit de "Energy Cell" die bestaat uit lichtgewicht EVA-schuim dat de overdracht van lichaamsgewicht bij impact optimaliseert en zo een explosievere voortstuwing mogelijk maakt.
Daarnaast hebben de Rush Pro 4.0 Clay modellen een bovenwerk van mesh gemaakt van ripstop stof dat beschermt tegen as en scheuren zonder in te leveren op ademend vermogen en comfort.
Een verdere ontwikkeling van het chassisontwerp, het 4D Support Chassis 2.0, verdeelt het chassis in twee delen en vervult zo een dubbel doel.
• Eén deel loopt onder de voet en biedt verbeterde ondersteuning en voorwaartse voortstuwing
• het andere deel zorgt voor extra zijdelingse stabiliteit en controle.
Naar de modellen
Never Stop Grinding
Ben je op zoek naar een bijzonder duurzame en robuuste schoen?
Dan is de Rush Pro Extra Duty echt iets voor jou!
Goed om te weten: In vergelijking met de Rush Pro 4.0 heeft de Rush Pro Extra Duty een iets smallere pasvorm.
Nu ontdekken