Onze levertijd: 1-2 werkdagen, zoals altijd! Corona FAQ

Sale -45%
Nike
€ 130,00 € 71,95
Beschikbare maten:

Nike Zoom Cage 2 biedt maximale stabiliteit voor snelle spelers

Nike heeft zeker een naam hoog te houden als het om tennisschoenen gaat. Enkele van de beste professionals ter wereld hebben gekozen voor dit absolute topmerk op het gebied van sportschoenen. Nike ontwikkelt schoenen voor tennis met superieure technologie, mede dankzij de ervaringen die worden opgedaan in andere sporten. Natuurlijk is de Air-unit een van de beroemdste innovaties van dit merk op het gebied van sportschoenen. Deze technologie is ook in de Nike Zoom Cage 2 aangebracht om schokken op de vangen wanneer je over de baan rent. Daardoor kun je optimale snelheid ontwikkelen en zelfs de lastigste ballen nog halen. Om de voet ook aan alle kanten te ondersteunen, is voor een kooiconstructie gekozen die voor maximale stabiliteit zorgt. Met deze modellen sta jij zeker stevig in je schoenen!

Een kooi voor zekerheid

De tennisschoenen uit de Nike Zoom Cage 2 serie hebben een bijzondere kooiconstructie die steun geeft aan de voet. Hierdoor wordt de stabiliteit enorm verhoogd. Deze opmerkelijke kooiconstructie is door Nike in de loop der jaren steeds lichter gemaakt zonder dat deze aan stevigheid heeft ingeboet. De huidige schoenen zijn eveneens lichtgewicht en zorgen ervoor dat jij je snelheid volledig kunt gebruiken wanneer jij een potje tennis speelt. Dat maakt de lijn perfect voor deze sport. Natuurlijk beschikken de tennisschoenen ook over ventilatie, waardoor je voeten niet te warm worden tijdens het spelen. Dankzij de ergonomische hielclip krijg je extra steun, terwijl dit tegelijkertijd voor meer comfort zorgt. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat je deze schoenen met plezier draagt, ook tijdens langere matches. De tennisschoenen zijn er voor dames, heren en kinderen. De schoenen vallen op door de gedurfde kleurstellingen. Kom jij binnenkort de baan op met de nieuwe Zoom Cage 2 van Nike?

Speel de perfecte match met Nike Zoom Cage 2

De modellen uit deze serie bieden de perfecte balans tussen lichtgewicht en ondersteuning. Met deze items kun je altijd voor de dag komen. Niet alleen omdat ze geschikt zijn voor alle soorten banen, maar ook omdat ze modieus zijn. De tennisschoenen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en je kunt ze prima combineren met jouw kleding. Kijk gerust naar de andere series van Nike voor een complete tennisoutfit. Nike Zoom Cage 2 biedt zowel modellen voor heren als voor dames. Ben je op zoek naar producten uit deze lijn? Uiteraard kun je die bij Tennis-Point heel gemakkelijk online kopen. Het aanbod wordt continu vernieuwd en uitgebreid. Bovendien vind je ook nog andere merken dan Nike. Tennis-Point kan jou de garantie geven dat je deze kwaliteitsproducten voor een goede prijs aanschaft. Zo heb je nog meer plezier van je aankoop!