Nike - Vapor Tennisschoenen

71 Resultaten
Sorteren op:
Sale -42%
Nike
€ 130,00 € 74,95
Beschikbare maten:

Verbeter je tennisprestaties met Nike Vapor

Het contact dat je voeten hebben met de tennisbaan, is van doorslaggevend belang voor je tennisprestaties. Je zoekt stabiliteit, terwijl je toch ook snel moet kunnen reageren op wat de tegenstander doet. Wil je op hoog niveau presteren? Dan zijn de tennisschoenen uit de serie Nike Vapor zeker een goede keuze. Als één van de grootste merken in de sportwereld, weet het Amerikaanse Nike al sinds 1962 zijn klanten te verrassen. De revolutionairste uitvinding was natuurlijk het Air dempingssysteem. Bij het ontwikkelen van de Vapor-lijn is deze technologie nog verder verbeterd. Hierdoor staan de schoenen garant voor optimale responsieve demping zodat je van snelheid echt jouw kracht kunt maken. Het flyknit bovenwerk zorgt daarnaast voor extra comfort en flexibiliteit. Zelfs als je een onverwachte beweging moet maken om de bal nog te halen, heb je met deze tennisschoenen een reële kans. Met deze professionele serie beoefen je de sport met meer plezier. Dit geldt zowel voor de ervaren speler als voor de startende amateur. Want goede tennisprestaties beginnen op elk niveau met goed voetenwerk.

Nike Vapor biedt de perfecte combinatie van stijl en kwaliteit

Iedere tennisser heeft zijn eigen stijl. Niet alleen qua speltechniek, maar ook qua outfit. Door de vele verschillende kleurencombinaties vind je altijd een paar Nike Vapor tennisschoenen waar jij je lekker in voelt. Elk paar heeft die hoge kwaliteit die je van Nike mag verwachten. Zo creëert het merk bijvoorbeeld extra stabiliteit met TPU-voetframe. Dit is ideaal voor tennissers met een agressieve speelstijl. Je kunt namelijk snel reageren zodat dat je inboet aan stabiliteit. Nike is één van die merken die veel werk maakt van de pasvorm. Dankzij het Dynamic Fit systeem voelt het bijna alsof de schoen zich om je voet wikkelt. Je voelt je dus extra comfortabel als je op de baan staan. Een ander groot pluspunt is dat de Vapor schoen verrassend licht van gewicht is. Voor de keuze van je tennisschoenen is het natuurlijk van belang op welke ondergrond je speelt. Dit kan gravel zijn, maar misschien sla jij je bal ook weleens op een mooi aangelegde kunstbaan. Wisselen de ondergronden zich geregeld af, dan is een allcourt schoen de aanbevolen keuze. Naarmate je de sport intensiever beoefent, zijn twee verschillende paren absoluut het overwegen waard.

Garantie op snel en eenvoudig online kopen

De Nike Vapor schoenen zijn er voor dames, heren en kinderen. Bij Tennis-Point is de prijs die je voor deze Nike serie betaalt, beslist je aandacht waard. Online kopen bij is trouwens ook heel eenvoudig. Je kiest de schoen die je bevalt en binnen korte tijd heb je hem al in huis. Bovendien krijg je de garantie dat je jouw bestelling altijd dertig dagen lang kunt retourneren. Genieten van perfecte tennisschoenen voor een aangename prijs? Bekijk dan snel deze veelzijdige serie van Nike!