Sale -45%
Nike
€ 100,00 € 54,95
Beschikbare maten:
Sale -45%
Nike
€ 100,00 € 54,95
Beschikbare maten:

De Nike Free tennisschoen laat je op een natuurlijke manier bewegen

Iedere tennisser weet hoe belangrijk het is om een paar goede schoenen aan de voeten te hebben. Met het juiste schoeisel kun je urenlang op de baan of het veld staan zonder last van je voeten te krijgen. De weergaloze serie Nike Free is voor tennissers op alle niveaus een perfecte keuze. In deze tennisschoenen bewegen je voeten namelijk op een veel natuurlijkere manier dan in traditioneel sportschoeisel. Dat komt door de diepe flex-groeven die in de buitenzool zitten. Deze maken de zool flexibeler waardoor je voeten gemakkelijk alle kanten op kunnen bewegen. De laag uitgesneden middenzool versterkt dat natuurlijke gevoel nog meer. De diverse modellen zorgen daarnaast voor maximale demping en een uitmuntende ondersteuning van je voeten tijdens een pittige training of een intensieve wedstrijd. Alle schoenen uit de Free collectie van Nike hebben een super licht gewicht waardoor je nog comfortabeler je sport kunt bedrijven. Het ademende materiaal zorgt er bovendien voor dat zweetvoeten tot een minimum beperkt blijven. Je vindt in dit assortiment met gemak een schoen waarmee je onder alle omstandigheden goed uit de voeten kunt.

Nog plezieriger tennissen met Nike Free tennisschoenen

Als je met nog meer plezier tennis wilt spelen, dan kan de collectie Free schoenen van Nike daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Nike is al jarenlang sterk vertegenwoordigd in de tennissport. In 1962 werd het merk onder de naam Blue Ribbon Sports opgericht door de Amerikanen Phil Knight en Bill Bowerman. Eind jaren '70 werd de naam veranderd in Nike. Het vermaarde logo The Swoosh laat sindsdien de harten van veel professionele tennisspelers en amateurs sneller kloppen. In het verleden werden de sportschoenen van Nike ontwikkeld in samenwerking met topspelers als John McEnroe. Tegenwoordig draagt een topper als Roger Federer zijn steentje bij aan de totstandkoming van nieuwe innovatieve sneakers van Nike. Hierdoor weten alle dames en heren die voor de Free tennisschoenen kiezen, dat er maximale aandacht is besteed aan pasvormen, materiaalgebruik, wendbaarheid, demping en comfort.

Nike Free snel en eenvoudig online kopen

Als je enthousiast bent geworden over de Free collectie van Nike, dan kun je de schoenen van je keuze snel en eenvoudig online kopen. Tennis-Point is dé nummer 1 retailer op de Europese tennismarkt met artikelen van bekende merken zoals Nike. Je vindt in de Nike Free collectie schoenen zoals de Free Run 2017, de Flyknit 2017, de Free Metcon en nog veel meer modellen die geschikt zijn om in te tennissen. Bij Tennis-Point kun je altijd rekenen op een scherpe prijs, heldere voorwaarden, uitstekende garantie en vlotte levertijden. Plaats vandaag nog je bestelling in de webwinkel en ontdek binnen de kortste keren hoeveel de tennisschoenen uit de Free collectie van Nike voor je kunnen betekenen.