Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

HEAD Extreme, voor spelen met passie

Tennis is een van de oudste sporten die we kennen. Het werd tot het midden van de vorige eeuw vooral gezien als een sport voor de elite. Toen het sportieve element steeds meer op de voorgrond kwam en tennis een volkssport werd, ontwikkelden de fabrikanten ook steeds geavanceerdere modellen rackets. HEAD was en is een pionier als het aankomt op innovaties van het racket. Het aluminium racket, dat speciaal werd ontwikkeld voor de US Open in 1970, was een sensatie. Sindsdien is het merk niet meer weg te denken van de tennisbaan; van Grand Slam tot recreatief partijtje. Het merk heeft passie voor de tennissport, en dat komt ook in de HEAD Extreme serie duidelijk naar voren. Hierdoor wordt die passie vanzelf overgedragen op de spelers. Ook jij zult het ervaren wanneer je een van de rackets van dit merk voor het eerst de lucht in zwaait voor een mooie service.

Racket zoekt aanvallende spelers

HEAD Extreme is een lijn die is ontworpen voor een gedurfde, aanvallende speelstijl. De rackets zijn afgestemd om met extreme spin te spelen. Het uiterlijk met de felle kleurstelling maakt bovendien meteen duidelijk dat je te maken hebt met de Extreme. Deze tennisrackets zijn in de eerste plaats ontwikkeld voor de toppers in de tenniswereld. Maar als jij een recreatieve speler bent of competitie speelt met een speelstijl die bij dit materiaal past, is er ook een passend racket voor jou. Zowel dames als heren kunnen prima overweg met de modellen van HEAD. De rackets van dit merk zijn altijd bijzonder geweest. Zo was HEAD het bedrijf dat in 1970 als eerste een aluminium racket introduceerde. Ook met andere technologieën liep het altijd voorop. Geen wonder dat toppers als Novak Djokovic en Maria Sharapova kiezen voor de producten van dit label.

In de aanval met HEAD Extreme

Heb jij een aanvallende tennisstijl? Ben jij degene die op het veld graag het initiatief neemt? Dan zijn de tennisrackets uit de lijn HEAD Extreme jou op het lijf geschreven. Speel met gevoel en ga voor extreme spin. De items uit deze serie kun je bij Tennis-Point moeiteloos online kopen. Dat is ideaal, want in de beschrijving zie je in een oogopslag alle gegevens. Zo kun je het perfecte racket kiezen door op snarenpatroon of gripmaat te selecteren. De bladgrootte, het gewicht en de andere gegevens komen vanzelf tevoorschijn. Kies altijd voor een racket dat past bij jouw stijl. Bij Tennis-Point profiteer je niet alleen op het gebied van gegevens van duidelijkheid. Ook de prijs is heel transparant. Je hebt namelijk de garantie van een concurrerende prijs. Is HEAD een van jouw favoriete merken? Laat je dan verrassen door de kracht van deze serie!

HEAD Extreme Tennisrackets

(8 Artikel)
Producttype
Gripmaat

HEAD Extreme (4 Artikel)

HEAD racketpakketten (4 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

De coupon is eenmalig geldig bij een aankoop van minimaal € 40. Deal van de Dag en specifieke merken zijn mogelijk uitgesloten. De coupon is niet te combineren met andere kortingen en coupons.

Veilige betaalmethoden iDEAL  MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • iDEAL
  • PayPal
  • Vooruitbetaling
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
Onze verzendservice UPSGLS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
HEAD Extreme Tennisrackets online kopen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden

Skyscraper