Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Over Babolat gebruikte rackets

Babolat gebruikte rackets zijn niet van slechtere kwaliteit dan nieuw ‘equipment’. Tennisrackets worden in hun huidige staat (waaronder snaren en grip) naar de koper gestuurd. Mocht u een tweedehands racket willen met een herbespannen snaarpatroon, dan moet u dat melden. Het is niet mogelijk om een racket te retourneren. Bij verkoop van een tennisracket wordt de koopsom direct aan de verkoper overgemaakt. Er is geen garantie dat het racket zoals beschreven aan al uw verwachtingen voldoet. De prijzen op Babolat rackets worden bepaald door de verkoper.

Babolat gebruikte rackets

(10 Artikel)
Merken
Producttype
Snarenpatroon
Gripmaat
Gebruikt door

Gebruikte rackets (10 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

De coupon is eenmalig geldig bij een aankoop van minimaal € 40. Deal van de Dag en specifieke merken zijn mogelijk uitgesloten. De coupon is niet te combineren met andere kortingen en coupons.

Veilige betaalmethoden iDEAL  MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • iDEAL
  • PayPal
  • Vooruitbetaling
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
Onze verzendservice UPSGLS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
Babolat gebruikte rackets online kopen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden

Skyscraper