Sale -30%
Prince
€ 39,95 € 27,95
Beschikbare maten:
Sale -43%
Prince
€ 39,95 € 22,95
Beschikbare maten:

Lees meer over Prince tenniskleding

Prince is een van's werelds toonaangevende fabrikanten van sportkleding, bekend dankzij onze persoonlijke aanpak voor elke categorie van atleten en ongeëvenaarde design. Het bedrijf ontwikkelt meedogenloos onder de banners en lokken meer en meer sport fans, en tennis in het bijzonder. Tenniskleding is gemaakt van, de Prince dat zij inspelen op de behoeften van moderne atleten zijn die en in staat stelt om concurrerend te blijven in de markt. Ze is zeer betrouwbaar, functioneel en comfortabel. Sport kleding van de Prince eiste in alle weersomstandigheden. Modellen van dit merk zijn perfect voor zowel opleiding en voor wedstrijden. Kleding Prince is een kwaliteit standaard.

Prince tenniskleding voor u

Prince tenniskleding is gemaakt voor zowel mannen als vrouwen, waardoor het bedrijf in rekening individuele eigenaardigheden van de Fysiologie en de structuur van een lichaam van mannen en vrouwen te nemen, en als een resultaat-te produceren meer kwaliteit kleding. Kleding Prince wordt vervaardigd in een breed kleurbereik: zwart, wit, groen, grijs en veel meer kleuren en tinten samen met innovatieve "chips" zal u niet onverschillig laten. Broeken, jassen, korte broek, shirts, t-shirts en andere kleding Prince tot uw beschikking. Als een product merk niet langer in twijfel, is omdat het wordt gebruikt zoals wereld tennis star Jelena Jankovic, Annika Beck en Taylor Townsend van de WTA TOUR, evenals David Ferrer, Bob Bryan, Mike Bryan, Alejandro Gonzalez van ATP. Prince sponsort ook veelbelovende junioren.

Kopen Prince tenniskleding online bij Tennis-Point

Wij bieden de beste collectie van kleding voor tennis van's werelds toonaangevende bedrijven. Nu kan iedereen online bestellen en in de kortst mogelijke tijd om top-notch sportkleding Prince. Wij brengen u alleen het beste van de collectie van de nieuwste is op de meest goedkope kleding, de Prince gekocht die kunnen worden op een symbolische prijs. Bovendien, Prince online kopen, krijgt u een korting. Van onze kant, wij staan garant voor hoge kwaliteit van de goederen, alsmede de volledige veiligheid van de transactie. Wees gerust, u zal niet de problemen bij het bestellen van beide, noch op levering. Maak je klaar voor de komende confrontatie met Prince en tonen wat u bent gemaakt!