Sale -20%
Nike
€ 20,00 € 15,95
Beschikbare maten:
Nike
€ 25,00 € 22,95
Beschikbare maten:
Nike
€ 25,00 € 22,95
Beschikbare maten:
Sale -34%
Nike
€ 30,00 € 19,95
Beschikbare maten:
Sale -40%
Nike
€ 25,00 € 14,95
Beschikbare maten:
Sale -40%
Nike
€ 25,00 € 14,95
Beschikbare maten:
Sale -34%
Nike
€ 30,00 € 19,95
Beschikbare maten:
Sale -34%
Nike
€ 30,00 € 19,95
Beschikbare maten:
Sale -44%
Nike
€ 30,00 € 16,95
Beschikbare maten:
Sale -20%
Nike
€ 25,00 € 19,95
Beschikbare maten:

Nike Pro: voor vooruitgang in je tennisspel

Je wilt graag zo goed mogelijk presteren op de tennisbaan. Maar dat kan alleen met de juiste hulpmiddelen. Nike heeft daarom weer een nieuwe lijn ontwikkeld: Nike Pro. Met deze serie ben je voorbereid op de grootste uitdagingen in je favoriete sport. Belangrijk bij tenniskleding is dat je zoveel mogelijk bewegingsvrijheid hebt. Je spel moet immers verbeteren in plaats van dat je belemmerd wordt door wat je draagt. De temperatuur van je lichaam is daarbij erg belangrijk. Want deze mag tijdens een wedstrijd niet te hoog of te laag worden. Om de temperatuur goed te reguleren is er tegenwoordig thermokleding te koop die je onder je normale sportkleding draagt. Deze artikelen vind je bij Nike in de Pro-lijn. De collectie is echter zo compleet dat je er ook bovenkleding in aantreft, zoals shorts en shirts. De stof van de Nike thermokleding is erg elastisch, maar er is ook rekening gehouden met optimale compressie. Op deze manier worden je spieren minder belast, terwijl de kans op blessures afneemt. De extra stabiliteit verhoogt bovendien je uithoudingsvermogen. Kleding kan veel bijdragen aan het plezier dat je hebt in tennis. De moderne technologie die wordt gebruikt door Nike zorgt ervoor dat jij je comfortabel voelt op de baan, zowel tijdens trainingen als tijdens wedstrijden.

Thermokleding voor dames en heren

De lijn Nike Pro is de collectie thermokleding van Nike. Deze kleding vormt de basislaag en moet ervoor zorgen dat jij je altijd comfortabel voelt. Dat geldt zowel tijdens een intensieve training als tijdens een wedstrijd, als je het uiterste van jezelf vraagt. Natuurlijk is deze collectie zowel geschikt voor dames als voor heren. Je draagt de meeste items onder je sportkleding zodat jij in iedere situatie klaar bent voor de inspanningen die je moet leveren. Thermokleding is beslist niet alleen bedoeld voor lage temperaturen. Bepaalde items in deze serie zijn juist gemaakt om je koel te houden als de temperaturen oplopen. Lees de beschrijving om je ervan te verzekeren dat jij het juiste product uitkiest. Het spreekt vanzelf dat ook de tenniskleding uit de lijn Nike Pro er flitsend uitziet. Voor de perfecte tenniskleding kies je simpelweg voor Nike.

De items van Nike Pro online bestellen

In deze serie van Nike vind je alle tenniskleding die je nodig hebt. Of je nu meer van de verdediging of de aanval bent, deze modellen geven jou op elk moment voldoende ondersteuning. Bovendien is de balans tussen steun geven en vrijheid bieden optimaal. Daardoor kun jij je lekker bewegen wanneer je actief bezig bent op de tennisbaan. Natuurlijk kun je de artikelen uit deze serie bij Tennis-Point eenvoudig online kopen. Je kunt rekenen een scherpe prijs en bovendien heb je de garantie van kwaliteitsproducten van gevestigde merken. Zo kun je jarenlang plezier hebben van de tenniskleding die je bij Tennis-Point bestelt!