Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Geniet van de atmosfeer van tennis met de Erima poloshirts

Er is geen twijfel dat u verliefd wordt op het eerste gezicht in de Erima tennis poloshirts. Specifiek ontworpen om de maximaal comfort te geven aan de spelers, deze poloshirts met hun unieke stijl en geavanceerde ontwerp hebben een speciaal plekje in de harten van de sportfans, en vooral - tennis. Elk T-shirt is uniek, omdat de fabriek gebruikt de beste technologieën om het maximaal gebruiken het energiepotentiaal van de speler het meest effectief te beheren, het maakt niet uit, is het een vrouw of een man. Het geven van verdere ondersteuning van het lichaam en de handen, deze sporten polo verhoogden uw zelfvertrouwen, wat erg belangrijk is in concurrerende confrontaties. Bovendien beschermt ze de spieren tegen beschadiging en vertragen de verslechtering van het lichaam als gevolg van de mogelijkheid om effectief te reguleren lichaamstemperatuur, afhankelijk van de inwendige en uitwendige toestand van de situatie van het milieu. Volgens, poloshirts voldoen aan de essentiële eisen van de moderne tennisspeler. U garandeert krijgt een combinatie van ongelooflijke lichtheid en stijl. Het geavanceerde ontwerp van de Erima en verbeterde functionaliteit deze tenniskleding maakt hem must-have in uw garderobe.

Tennis-Point is trots om u productie van toonaangevende merken zoals Erima te presenteren. Onze exclusieve verzameling - een professionele stijl - zowel voor mannen als vrouwen. De producten zijn verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs.

Erima Tennis Poloshirts

Merken
Geslacht
Maat
Kleur
80 Artikel
* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
1 2