Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Ontdek de nieuwe assortiment aan Erima trainingsbroeken en sportbroeken dames nu!

De nieuwe assortiment van Erima sportbroeken dames merk is uniek. Zij zijn één van de beste op de markt. Het merk garandeert dat zijn trainingsbroeken en sportbroeken zijn uniek in ontwerp en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn veelzijdig met hun unieke ontwerp en kleur.

Deze tenniskleding past gemakkelijk in de kast, en creëren een unieke en onvergetelijke beeld. Kom naar de tennisbaan in de prachtige dames trainingsbroeken van Erima en wees de meest stijlvolle. Deze kleding is effectief, zowel vóór als na de wedstrijd. Daarnaast krijgt u volledige bewegingsvrijheid dankzij de flexibiliteit van de materialen.

Trainingsbroeken en sportbroeken voor dames van Erima perfect absorberen de zweet en laat het lichaam vries blijven. Hoogwaardige materialen en het gemak van dit product zal u voorzien van het hoogste niveau van comfort. Deze aangenaam om aan te raken tennis producten laten u ontspannend te blijven, zelfs in de meest intense confrontaties. Trainingsbroeken en sportbroeken hebben een uitstekende ademend vermogen, dus uw huid gezond en droog zal blijven. Erima trainingsbroeken en sportbroeken dames zijn bekend om hun duurzaamheid en slijtvastheid. Bovendien, in het Tennis-Point krijgt u ze tegen een geweldige prijs. Hier vindt u alles wat een moderne tennisser nodig heeft.

Erima Trainingsbroeken & Sportbroeken Dames

8 Artikel
* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Skyscraper