Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Simone Bolelli

Simone Bolelli (8 oktober 1985) - Italiaanse tennisser, raakte de sportieve gemeenschap en de stabiliteit van de hoogwaardig prestaties. Als een professionele sinds 2003, is hij volledig aan zijn favoriete zaak onder coach Umberto Rianna. De atleet heeft deelgenomen aan vele interessante confrontatie, hij was gelukkig te worden betrokken bij alle vier de "heilige" toernooi serie Grand Slams - de US Open, de French Open, Wimbledon en de Australian Open. In 2015, hij, samen met Fabio Fognini won de Australian Open dubbelspel; ze werd de eerste in de geschiedenis van het Italiaanse team, dat Grand Slam won. Op dit moment, de tennisser Simone Bolelli - een van de meest herkenbare persoonlijkheden in de wereld van grote tennis, zelfs ondanks het feit dat zijn solocarriere is niet de beste manier.

Inderdaad, Simone Bolelli neemt de hoogste 60-ste plaats op de wereldranglijst. Echter, hij was zeer getalenteerd om te spelen in een paar, en misschien gemaakt voor dit. Op grond van zijn 4 overwinningen in het dubbelspel; momenteel bekleedt hij een hoge 10e plaats op de wereldranglijst. Geen twijfel, Simone Bolelli heeft voldoende potentieel om de solo optredens te verbeteren, en hij - een van degenen van wie we moeten verrassingen en verrassingen verwachten in de toekomst.

Tennis produktie door Simone Bolelli

Tennis is een van de meest populaire sporten. Dit spel trekt haar schoonheid, dynamiek, ijver. Maar topsporters weten dat het uiteindelijke succes up wordt gemaakt van de kleinste details. Zoals bijvoorbeeld selectie van de juiste equipement en accessoires. Confrontatie gelijke sterkte tegenstanders eindigt vaak in het voordeel van degene die voelt comfortabel op de tennisbaan. Natuurlijk, Simone Bolelli weet dit. En dat is waarom hij gebruikt uitsluitend eersteklas kleding, schoenen en rackets. Niemand wil verliezen, omdat de kleine dingen niet gedacht en geen rekening houden met alle nuances in de voorbereiding voor de strijd. Simone Bolelli gedragen door Hydrogen, en het spelen van professioneel rackets door Babolat - Babolat Pure Drive. Dit is de apparatuur die het mogelijk maakt om de overwinning, zelfs in schijnbaar verloren regelrechte gevechten te bereiken.

Simone Bolelli outfits bij Tennis-Point

Tennis-Point aan uw aandacht een enorme verzameling van de beste tennis producten uit de hele wereld presenteren. Nu kunt u uw bestelling online te plaatsen in slechts een paar klikken. In onze online winkel zijn van hoge kwaliteit modellen van tennis rackets en de accessoires van de toonaangevende fabrikanten. Heeft u een grote kans om een "instrument" dat uw idool gebruikt te krijgen. Voel u als een professional met Tennis-Point! Bovendien, het kopen van goederen van ons, krijgt u een aanzienlijke korting. Wij bieden een 100% veilig service en garanderen een hoge kwaliteit product!

Simone Bolelli Outfits

Jouw zoekopdracht heeft helaas geen treffer.