Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Sara Errani

Sara Errani - een van de beste Italiaanse tennissers aller tijden, al was het maar omdat het een bron van inspiratie voor duizenden jonge atleten. Geboren op 29 april 1987 in Bolonga, Italië, begon ze haar professionele carrière in 2002, en tijdens haar optredens veroverde vele hoogten. Deze rechtshandige luid verklaarde zich in 2012, toen zij de kwartfinales van de Australian Open in enkelspel bereikte en de finale in dubbelspel. Vanaf deze tijd zij voortdurend haar spel verbeterde door het winnen van de 2012 Franse Open in 2012 US Open, Australian Open in 2013, en vele andere titels. Tennisser Sara Errani wordt beschouwd als een meester van de gravelbaan, omdat het op dit type oppervlak won de meerderheid van haar beloningen, bijvoorbeeld, de French Open.

Top van carrière van Sara Errani kwam in 2013, toen ze werd in de top 5 van de wereldranglijst. Natuurlijk, in het succes van de atleet grote verdienste heeft hoogwaardige accessoires, en tennis producten, die ze gebruikt op de tennisbaan. Wilt u nog meer vertrouwen in eigen kracht krijgen en gaan door het pad van uw idool, dan hoeft u alleen maar naar haar favoriete kleren en schoenen koppen, en op uzelf alle voordelen van een geavanceerde sportuitrusting voelen.

Krijg geweldige tennis producten van Sara Errani

Hier, bij de winkel van Sara Errani, vindt u een breed scala aan producten die worden gebruikt door de beroemde tennisser. Ze wordt gesponsord door Babolat en Nike. Ze gebruikt kleding van Nike en sportieve accessoires zoals tennis tassen van Babolat. Wat betreft het racket, de selectie van de Italiaanse - Babolat Pure Drive en Pure Aero, die verkrijgbaar zijn in onze winkel. Bovendien, hier kun u een breed scala aan te kleding kopen van uw idool, waaronder rokken, mouwloze met een ronde hals t-shirts, trainingsbroek, en nog veel meer. Deze producten zijn ideaal om voor te bereiden voor een geweldig toernooi.

Een verscheidenheid aan tennis producten van Sara Errani zal u geen een kans om ons te verlaten met lege handen. Hier, bij de Tennis-Point, de beste producten van wereldberoemde merken verkrijgbaar tegen de meest trouwe prijzen. We voldoen aan elke klant door hem een schokkende verscheidenheid bidden van alles, wat alleen kan voorstellen dat de moderne tennisser. Koop online de professionele producten en verbeter uw spel.

Sara Errani Outfits

Jouw zoekopdracht heeft helaas geen treffer.