Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Sabine Lisicki

Sabine Lisicki - Duitse professionele tennisser, momenteel gerangschikt 30 in de rangschikking WTA. Toekomstige ster is geboren 22 september 1989, begon hij zijn professionele carriere in 2006, gecoacht door Christopher Kas. De eerste doorbraak Sabine Lisicki kan worden beschouwd als een uitgang in de kwartfinales van Wimbledon Championship in 2009; In hetzelfde jaar won ze de eerste titel van de WTA. Helaas, maart 2010 tennisser geblesseerde enkel. Het lijkt erop dat haar professionele carriere zou dit eindigen. Maar toen, in 2011, het publiek is getuige geweest van een indrukwekkende comeback toen Sabine Lisicki is de tweede tennisster in de geschiedenis van Wimbledon, die in geslaagd om de halve finale te bereiken na het ontvangen van een wildcard. Als voor de wereldranglijst, het hoogste punt was er in 2012 - Sabine Lisicki was in 12e plaats na opnieuw bereikte de kwartfinales van Wimbledon. Duitse eerste titel won in 2014, het winnen van de Hong Kong Open Tennis. Ze heeft vier WTA-titel en twee ITF-titels in het enkelspel en vier WTA-titel in het dubbelspel. Beslissend in zijn carrière Sabine Lisicki was natuurlijk, optredens op Wimbledon, en haar 4e plaats op de Olympische Spelen van 2012 in Londen is zeker de bekroning van zijn carriere. Ook is het mogelijk om uitstekende resultaten in paren tonen. Zonder twijfel, tennisster Sabine Lisicki heeft nog steeds een groot potentieel, en daarom is het mogelijk dat in de toekomst zullen we een nieuwe heldere overwinningen getuige.

Tennis produktie en spelstijl door Sabine Lisicki

De tennis gemeenschap staat bekend als een zeer agressieve en krachtige speler. Sabine Lisicki voert altijd de eerste klas top-backs en sterk aanbod, die een indrukwekkende vertrouwen op de tennisbaan. Vroeg in zijn carriere atleet niet om zich te bewijzen op het gras tennisbanen, maar na verloop van tijd heeft aangepast en nu is het gras is een favoriete hoes ster Duitsers. Over de keuze van het tennis apparatuur, Sabine Lisicki benadert deze kwestie met de grootst mogelijke aandacht: volgens haar, uitrusting en kleding in vele opzichten bepalend voor de uitkomst van de confrontatie tussen de twee gelijke klasse spelers. Het selecteren van Sabine Lisicki - Nike (schoenen en accessoires), en Yonex (rackets). Een speciale serie van concurrerende tennisser rackets maakt het mogelijk om vertrouwen in elke situatie.

Sabine Lisicki outfits bij Tennis-Point

Kies voor kwaliteit tennis producten is nog nooit zo eenvoudig geweest! In de online shop Tennis-Point is beschikbaar voor een brede verzameling van producten van toonaangevende fabrikanten. Bovendien zijn alle voorstellen onderworpen aan kortingen. Stel u eens voor: u kunt de beste tennis accessoires door Sabine Lisicki kopen tegen een symbolische prijs! Wij garanderen volledige beveiliging van de transactie. Exclusieve aanbiedingen, hoogwaardige apparatuur en verbluffende kortingen - dit alles wat je kunt vinden in het Tennis-Point. Wees professioneel - kies de "slimme" winkelen!

Sabine Lisicki Outfits

Jouw zoekopdracht heeft helaas geen treffer.