Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Roberta Vinci

Roberta Vinci -Italiaanse tennisspeelster, sloeg de wereld voor zijn prachtige prestaties tegen de elite van de wereld tennis. De atleet werd geboren op 18 februari 1983, professionele carrière beginnen in het jaar 1999. Momenteel duurt het 15-th plaats in de wereld top vel single niveau en 60-w in het dubbelspel. Maar dit is niet de beste ratings, omdat in oktober van 2012, ze beschouwd als de beste in het dubbelspel en singles op de 11 positie was. Onder de recente successen van de Italiaanse ziet u de schokkende overwinning Serena Williams-eerste wereld-US Open voor 2015, die alle de tennis-Gemeenschap heeft aangewakkerd. Roberta Vinci is ook bekend voor zijn prachtige prestaties in het dubbelspel: zij is de winnaar van de Roland Garros en US Open in 2012, de Australian Open van 2013 en Wimbledon van 2014. Roberta Vinci met zijn partner Sara Errani zijn vijfde paar in de geschiedenis om te winnen een carrière Grand Slam. In het enkelspel vanwege Italiaanse 9 WTA en ITF titels, 9 dubbelspel-25 WTA en 10 ITF, evenals zoveel records en prestaties. Roberta Vinci zei dat hij zou eindigen zijn carrière in het jaar 2016, en het betekent dat we de laatste verschijning op rechter als een professioneel atleet moeten aangrijpen.

Tennis Producten Roberta Vinci voor u

Tennisspeler Roberta Vinci is een van de meest herkenbare persoonlijkheden in de geschiedenis van de sport van de wereld. Zeker, ze liet een prachtige erfenis voor allerlei soorten awards, titels en prestaties. Met betrekking tot de speelstijl, de atleet is zeer veelzijdig, snel veranderen de vector van aanval en gebruik die de geringste gebreken tegenstanders heeft. Roberta Vinci goed worden beheerd als de vorige regel en onder het raster. Maar ze weet dat alleen uitmuntendheid in hedendaagse tennis niet genoeg voor de overwinning wellicht. Het is zeer belangrijk om te kiezen van de beste sporten uitrusting en accessoires voor elke wedstrijd, waarmee men zo comfortabel mogelijk voelen kan. Roberta Vinci gaat naar Hof met racket uit Babolat toernooi serie, namelijk het model van Pure Drive, effectief combineren van de macht en de nauwkeurigheid van toepassing. Kleding en schoenen Roberta Vinci verkiest van Nike. Wij zijn ervan overtuigd dat zelfs nadat de Italiaanse carrière worden herinnerd door fans en waardig zal plaatsvinden in een sportieve structuur.

Roberta Vinci outfits bij Tennis-Point

Nu heb je een unieke kans om kwaliteit tennis producten die gebruikmaken van wereld sterren op het Hof te kopen. In Tennis-Point uitrusting, rackets, kleding en schoeisel van toonaangevende fabrikanten vertegenwoordigd. Bovendien, de goederen beschikbaar in exclusieve prijs, er is een systeem van kortingen. Mis niet de kans om te verwerven van een kwalitatief hoogwaardige tennis "merčem" nagenoeg vrij.

Roberta Vinci Outfits

Jouw zoekopdracht heeft helaas geen treffer.