Limited edition - London Collection

London Calling!

es wird Zeit, Tennis nicht nur zu spielen und zu lieben, sondern Tennis zu leben!

Eiffeltoren & Paris, mon amour – Merci, ik ben vertrokken voor London! De baguette en kaas waren echt delicieus. Maar nu is het tijd voor aardbeien met slagroom!
Naar de collectie
Quiet Please wil tennis voor iedereen – de Eifeltoren maakt plaats voor de Big Ben! Dit nieuwe lifestyle-merk met Tennis-DNA heeft echt helemaal niets met vooroordelen en/of de stoffige, witte tradities van het tennis - dat wordt nog lachen op London.

Quiet Please is uniek, wild, casual en doet alles net even anders – net als ik, de tennisgekke monkey met coole zonnebril. Tennis is tenslotte ook gewoon supercool! Genoeg gepraat nu. Wij leven tennis! En of je nu op zoek bent naar coole streetwear of een outfit voor dat ene belangrijke toernooi, met Quite Please zit je qua stijl altijd goed.
Allemaal blabla en verder niks? Echt niet! Want ik houd van mijn natuurlijke leefgebied. En duurzaamheid staat bij ons daarom altijd op nummer-1!

Nieuwsgierig waar ik de tenniswereld dit keer op z'n kop ga zetten? Kijk dan maar eens op het Center Court:  Quiet Please staat voor rustig blijven, altijd het hoofd koel houden, op en naast het court. Blijf jij cool en helder no matter what? Dan zit je hier goed.

Noch Fragen?
Quiet Please!

Naar de collectie

Vragen? Quiet Please!

Tennis ist ein Lifestyle! 

Naar de collectie

STAY TUNED!
MORE TO COME!