Code: NIGHT Gratis verzending tot 1 uur 's nachts.2 nu winkelen!

Quiet Please
Flashy Retro Collectie

Met de nieuwe Flashy Retro-collectie van Quiet Please toont het merk opnieuw zijn flair voor een coole, casual tennisstijl. Een zelfverzekerde stijl op en buiten de baan die Quiet Please toegankelijk maakt voor iedereen, die de passie voor tennis perfect laat zien en integreert in het dagelijks leven. Flashy kleuren, artistieke patronen of eenvoudige, ingetogen ontwerpen - de Flashy Retro-collectie inspireert.  Wees ALTIJD GEREED OM TE SERVE met de nieuwe performance stijlen van de collectie!

Flashy retro
Collectie

Onmiskenbare tennisstraatstijl

Prestaties en lifestyle gaan hand in hand in de nieuwe Flashy Retro-collectie. Maak je look compleet; op het veld, tijdens trainingen en wedstrijden of in je vrije tijd als casual toevoeging aan elke outfit. En altijd bij je: de brutale aap op shirt, broek, hoody en jack. Een aap die zichzelf niet al te serieus neemt en zijn passie voor tennis uitdraagt naar de buitenwereld.

Duurzaamheid bij elke stap

Quiet Please wil tennis duurzaam maken. De Flashy Retro collectie is een volgende stap op weg naar een 100% duurzame tenniscollectie. Alle producten van het merk Quiet Please zijn al ontwikkeld en ontworpen in Duitsland. We gebruiken biologisch katoen en gerecycled polyester voor ons textiel. Maar dat is niet alles: we zijn toegewijd aan een duurzame levensstijl en willen duurzaamheid holistisch denken en leven - meer stappen zullen volgen in de toekomst.  We houden van tennis en we leven tennis - de nieuwe collectie laat dat precies zien.
Ontdek de collectie