Wijze van betaling

iDEAL

Eenvoudig, betrouwbaar en veilig online betalen met iDEAL!

iDEAL is een standaard betaalmiddel voor veilige directe online-betalingen. Naar je betaalgegevens zal worden gevraagd na het afronden van je bestelling.
N.B.: om de veiligheid van je bankgegevens te garanderen sturen wij je door naar de website van onze gecertificeerde partners. We slaan op onze website geen bankgegevens van je op.

Creditcard

De betaling per creditcard is één van de meest populaire betaalmethoden op het internet. Registratie is niet nodig. Creditcardgegevens worden niet opgeslagen, maar uitsluitend gebruikt voor het betalingsproces. Het desbetreffende kredietinstituut wordt direct na het versturen van de bestelling belast met het innen van het factuurbedrag. Wij accepteren de volgende creditcards: VISA, American Express en EuroCard/MasterCard.

PayPal

Het online betaalsysteem overtuigt door een gemakkelijke en snelle afhandeling. De identiteit van de PayPal-account wordt gedefinieerd door het e-mailadres van de klant. Betalingen via PayPal worden onmiddellijk gecrediteerd , daarom ontstaan geen wachttijden als bij een bankoverschrijving.

Klarna

Betalen in 30 dagen - aankoop op rekening via Klarna

Het aanbod van de betalingsoptie kopen op rekening via Klarna bestaat niet voor alle landen en vereist onder andere een succesvolle identiteits- en kredietcontrole. Dit wordt verwerkt via onze betaaldienstverlener Klarna Bank AB (Klarna).

Aankoop op afbetaling

Met de Klarna aankoop op afbetaling kunt u vandaag kopen en de kosten in vaste termijnen verdelen. Dit aanbod bestaat niet voor alle landen en vereist onder andere een succesvolle identiteits- en kredietcontrole. Dit wordt verwerkt via onze betaaldienstverlener Klarna Bank AB (Klarna).

Nu betalen

Betaal uw bestelling gemakkelijk via een directe bankoverschrijving, automatische incasso of creditcard. Uw rekening wordt gedebiteerd nadat de bestelling is geplaatst door onze betalingsdienstaanbieder Klarna Bank AB (Klarna). Dit aanbod is niet voor alle landen beschikbaar.