ZOMERVERKOOP Bespaar tot 65%. Mannen, Vrouwen, Kinderen.

Nick Kyrgios

1 geselecteerde filters:
1 geselecteerde filters: Selectie ongedaan maken
Tournament
11 Resultaten
Filter
Tenniskleding (4 Resultaten)
Nieuw
Beschikbare maten:
Nieuw
Beschikbare maten:
Tennissnaren (3 Resultaten)
-26%
Yonex
Monofilament
€ 169,90 € 124,95
Beschikbare maten:
Yonex
Monofilament
€ 14,90 € 13,95
Beschikbare maten:
-29%
Yonex
Monofilament
€ 169,90 € 119,95
Beschikbare maten:
Tennisschoenen (1 Resultaat)
Nieuw
Beschikbare maten:
Tennisracket (3 Resultaten)
Yonex
Tourracket
€ 279,90 € 229,95
Beschikbare maten:
Yonex
Tourracket
€ 279,90 € 219,95
Beschikbare maten:
Yonex
Tourracket
€ 279,90 € 219,95
Beschikbare maten:

Nick Kyrgios

Als Nick Kyrgios, bekende Australische speler - uw idool, dan u moet gewon waarderen zijn favoriete assortiment van producten. De jonge en dynamische speler, hij is net begonnen met zijn weg in de grote tennis, maar hij is al bekend in de hele wereld. Bij winkel van Nick Kyrgios elke koper in staat zal zijn om de beste, met de hand geselecteerde producten van de toekomstige legendes van de sport kopen. Geboren op 27 april 1995 in Canberra, Australië, Nick Kyrgios begon zijn professionele carrière in 2013. In de afgelopen jaren heeft hij uitstekend werk verricht!

Nick Kyrgios nu is op de top van een golf van zijn carrière, in feite, in juni 2016, hij was 18 op de wereldranglijst. In dit tempo hebben we geen twijfel over bestaan dat na een tijdje nog hoger zal stijgen. Tennisspeler Nick Kyrgios werd bekend voor de sportwereld in 2014, toen hij won van de Rafael Nadal in de kwartfinales van Wimbledon. Zijn overwinningen haalt atleet met een professionele uitrusting en racket van Yonex Ezone Ai 98 Tour. Hier bij onze winkel, kunt u een breed scala aan hoogwaardige producten van Nick Kyrgios vinden.

Ontdek een breed assortiment aan tennis producten van Nick Kyrgios

Deze rechtshandige atleet is 8 feet 4 inches lang en woont nu in Australië. Hij inspireert jonge spelers om niet te stoppen op de weg naar hun droom. Als u - een fan van de talenten van de Australiër bent en wilt graag precies hetzelfde schoenen dragen, dan kunt u deze hier kopen zonder enige problemen. Opmerkend dat deze tennis speler maakt gebruik van kleding en accessoires van Yonex en Nike. Haal uw favoriete sport-producten en maak gebruik van de aantrekkelijke kortingen, dat geldig zijn in de winkel.

We hebben een breed assortiment van tennis producten van Nick Kyrgios, zelfs tegen de meest aantrekkelijke prijzen! Deze producten zullen u voor de lange tijd het comfort bieden. Hier, bij de Tennis-Point, we presenteren de beste producten van toonaangevende internationale merken. Van rackets tot tassen, van caps te korte broek - bij ons kunt u gemakkelijk vinden een geschikt model van productie en effectief aanvullen uw garderobe. Daarnaast hebt u een kans om te profiteren van permanente kortingen en nog meer besparen. Koop online uw favoriete professionele producten nu en breng verandering in het spel ten goede!