Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Nick Kyrgios

Als Nick Kyrgios, bekende Australische speler - uw idool, dan u moet gewon waarderen zijn favoriete assortiment van producten. De jonge en dynamische speler, hij is net begonnen met zijn weg in de grote tennis, maar hij is al bekend in de hele wereld. Bij winkel van Nick Kyrgios elke koper in staat zal zijn om de beste, met de hand geselecteerde producten van de toekomstige legendes van de sport kopen. Geboren op 27 april 1995 in Canberra, Australië, Nick Kyrgios begon zijn professionele carrière in 2013. In de afgelopen jaren heeft hij uitstekend werk verricht!

Nick Kyrgios nu is op de top van een golf van zijn carrière, in feite, in juni 2016, hij was 18 op de wereldranglijst. In dit tempo hebben we geen twijfel over bestaan dat na een tijdje nog hoger zal stijgen. Tennisspeler Nick Kyrgios werd bekend voor de sportwereld in 2014, toen hij won van de Rafael Nadal in de kwartfinales van Wimbledon. Zijn overwinningen haalt atleet met een professionele uitrusting en racket van Yonex Ezone Ai 98 Tour. Hier bij onze winkel, kunt u een breed scala aan hoogwaardige producten van Nick Kyrgios vinden.

Ontdek een breed assortiment aan tennis producten van Nick Kyrgios

Deze rechtshandige atleet is 8 feet 4 inches lang en woont nu in Australië. Hij inspireert jonge spelers om niet te stoppen op de weg naar hun droom. Als u - een fan van de talenten van de Australiër bent en wilt graag precies hetzelfde schoenen dragen, dan kunt u deze hier kopen zonder enige problemen. Opmerkend dat deze tennis speler maakt gebruik van kleding en accessoires van Yonex en Nike. Haal uw favoriete sport-producten en maak gebruik van de aantrekkelijke kortingen, dat geldig zijn in de winkel.

We hebben een breed assortiment van tennis producten van Nick Kyrgios, zelfs tegen de meest aantrekkelijke prijzen! Deze producten zullen u voor de lange tijd het comfort bieden. Hier, bij de Tennis-Point, we presenteren de beste producten van toonaangevende internationale merken. Van rackets tot tassen, van caps te korte broek - bij ons kunt u gemakkelijk vinden een geschikt model van productie en effectief aanvullen uw garderobe. Daarnaast hebt u een kans om te profiteren van permanente kortingen en nog meer besparen. Koop online uw favoriete professionele producten nu en breng verandering in het spel ten goede!

Nick Kyrgios Outfits

(12 Artikel)

Tennisrackets (1 Artikel)

Tenniskleding (7 Artikel)

Tennistassen (1 Artikel)

Tennissnaren (2 Artikel)

Overige (1 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

De coupon is eenmalig geldig bij een aankoop van minimaal € 40. Deal van de Dag en specifieke merken zijn mogelijk uitgesloten. De coupon is niet te combineren met andere kortingen en coupons.

Veilige betaalmethoden iDEAL  MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • iDEAL
  • PayPal
  • Vooruitbetaling
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
Onze verzendservice UPSGLS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
Nick Kyrgios Outfits | Rackets, Kleding, Schoenen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden
