Tennis-Point gebruikt zowel eigen, alsook cookies van derden om je de best mogelijke service te garanderen. Als je op onze pagina‘s surft, ga je akkoord met het gebruik van cookies. x
Rafael Nadal zal in 2018 zijn titel verdedigen op Roland Garros in Parijs. Babolat grijpt deze gelegenheid aan om met een nieuw racket te komen, de PURE AERO DECIMA.
Dit unieke racket benadrukt op grootse wijze de hechte relatie tussen de Spaanse speler, zijn partner en materiaalsponsor Babolat en Rolland Garros, ofwel de French Open.

 De DECIMA werd speciaal ontworpen voor de fans van Rafael Nadal en de French Open en staat symbool voor passie voor tennis, topprestaties en een onstilbare honger naar winst.
Het racket werd in samenwerking met Rafael Nadal ontwikkeld - als aandenken aan zijn historische successen....en stimulans voor nog meer.
Bestel nu
BIJPASSENDE TAS
Deze tas is een absolute must-have voor alle Rafa-fans.
In navolging van het racket staat ook het design van de tas in het teken van zijn historische 10...Rolland Garros-titels.
Op de tas staan de tien (decima in het Spaans) jaartallen vermeld waarin Rafael Nadal de titel op Roland Garros veroverde.

 De tas biedt ruimte aan 12 rackets en in het hoofdvak kun je al je andere sportspullen kwijt. Voeg een stukje tennisgeschiedenis aan je uitrusting toe met de Pure Aero
 Decima Bag!
Bestel nu