Tennisracket (2 Resultaten)
Wilson
€ 240,00 € 199,95
Beschikbare maten:
Sale -42%
Wilson
€ 240,00 € 139,95
15% extra korting
Code: SUPER15
15% extra korting
Code: SUPER15
Beschikbare maten:
Gripbanden (2 Resultaten)
Tennistassen (1 Resultaten)
Overige (2 Resultaten)

Milos Raonic

Milos Raonic is een professioneel Canadees tennisspeelster van Montenegrijnse oorsprong, best bekend voor hun succesvolle optredens tegen de beste spelers op de planeet. Milos Raonic geboren 27 December 1990 in Podgorica in Joegoslavië, en als een kind van drie jaar, verhuisde naar Canada. Sinds zijn kindertijd was de atleet geïnteresseerd in een carrière als een tennisser; In 2008 begon hij als professionele optredens, en 2 jaar later, in 2010, al nam deel in het main event op de planeet-Grand Slam-namelijk op de US Open. Op dit moment plaatsvindt Milos Raonic 14 in de wereldranglijst voor singles en 575-ste. Het is echter veel niet het beste zijn waardering in mei 2015 jaar het zeer dicht bij de bovenkant van de beste tennisspelers op de 4-de positie van de planeet. Unieke stijl van tennisspeler Milos Raonic -belofte van zijn vele overwinningen. Vandaag vanwege de sportman 7 titels. Doorbraak voor Milos Raonic werd het jaar 2011 hij immense populariteit toen (en samen met het snel brak in het klassement, bewegen met 102 posities in de wereld top lijst voor 37), de eerste ATP titel bij de SAP Open van 2011 te hebben gewonnen. Het toont zich op alle soorten rechtbanken, maar de meeste van alle houdt een harde coating. Milos Raonic vooral opvalt voor de krachtige feed: in 2012 het jaar volgens de statistieken werd hij de speler die het grootste aantal innings begaan.

Tennis producten en spelstijl Milos Raonic

Deze atleet echt wendbaar op rechter, hij niet alleen voert ongelooflijke kracht voeden, maar ook stuurt ze zo nauwkeurig mogelijk. Echter, en in beschermende spel Milos Raonic goed. Het beoefenen van onder de leiding van Ivan Ljubicic en Ricardo Piatti. In de belangrijkste spelen op de Wimbledon Milos Raonic gebruikt hun voordelen aan de Max, voortdurend “verpulverde” tegenstanders sterke stromen van de main line. Niet onbelangrijke rol in het succes van een atleet zet van hoge kwaliteit en perfectie weerga onder haar stijl outfit en accessoires. Tennisspeler draagt schoenen en kleding van nieuw evenwicht, en als het gaat om het kiezen van een racket, hij de voorkeur aan Wilson-model Blade 9818 x 20 toernooi series. Milos Raonic nog steeds jong genoeg (zelfs door sport normen), maar omdat we geen twijfel dat hebben het zal blijven evolueren en zal gelieve ons nog een grote overwinning.

Milos Raonic outfits bij Tennis-Point

In Tennis-Point uw aandacht de unieke collecties van tennis uitrusting en toebehoren gebruikt door de toonaangevende sporters van de planeet. U hebt een uitstekende kans om te kiezen van de beste producten van tennis, krijgen een korting en de korting op de volgende aankoop. Tennis-Point-it slimme winkelen: het gehele bereik voor uw ogen, kiezen en bestelling! Voorbereiden voor verantwoordelijk confrontatie nu net als nooit tevoren. Uit te gaan op een professioneel niveau met Tennis-Point!