Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Martina Hingis

Martina Hingis - legendarische tennisspeler uit Zwitserland, bekend niet alleen tennis fans, maar sport liefhebbers over de hele wereld. 209 wekenlang weten ze te behouden van de titel van het eerste gezoem van de wereld, die op zich al een zeer, zeer belangrijke prestatie is. Op dit moment vindt het plaats 2 world ranking paar kwijting, hoewel het was en 1 locatie in juni van 1998. Professionele atleet carrière begon in 1994, en sindsdien zijn ongeëvenaard lijkt ons prestaties tegen de beste tennisspelers van de wereld. Unieke stijl van tennisspeler Martina Hingis verdiende haar titel 43 WTA en 2 ITF singles titels en 50 WTA en één ITF verdubbelt titel. Haar 5 overwinningen op Grand Slam toernooien-3 bij de Australische Opens, en één voor Wimbledon en de US Open. Ze won ook 11 Grand Slam in de damesdubbel, 4 Grand Slams-in gemengde dubbelen, en in 1998 won ze twee keer de Grand Slam. Samen met zijn talrijke titels in de volwassen sport heeft Martina Hingis belangrijke verwezenlijkingen en junior toernooien. Swiss is een van de meest sterke wil vrouwelijke tennisspelers, omdat tijdens haar loopbaan vaak zijn achtervolgd door blessures, en na elk van hen kwam ze terug nog sterker. Ze is een lid van de International Tennis Hall of Fame Hall of Fame, evenals de eerste wereldwijde ambassadeur van de organisatie. Martina Hingis Tennis journal Magazine is opgenomen in legenden van 30 vrouwen Tennis: Verleden, heden en toekomst. Dit is een van de sterkste atleten en tennis geschiedenis. Hoop om meer dan één instructie door Martina Hingis in de eerste klas toernooi te bekijken.

Martina Hingis Tennis producten voor u

In de 90-ies gesponsorde Llanelli, Sergio Tacchini, maar het leidde tot controverse met bedrijven: hoe Martina Hingis zelf werd vervolgens erkend, het is van mening dat Sergio Tacchini voor haar de verkeerde schoenen pakte, veroorzaakt verwondingen in het jaar 1999. In hetzelfde jaar, de tennisspeler verplaatst naar de producten van het bedrijf adidas. Aangezien Martina Hingis zeer zorgvuldig afgestemd op de keuze van tennis werktuig en schoeisel, geeft de voorkeur aan kleding van de tonica. Met betrekking tot de rackets, Yonex en gebruikt Star-model Ai 100 Ezone van tournament series. Ook accessoires van Yonex. Martina Hingis is de leider van de sporten van de wereld en het perfecte rolmodel.

Martina Hingis outfits bij Tennis-Point

U kunt nu uw favoriete tennis-producten kopen zonder het verlaten van uw woning. In Tennis-Point vertegenwoordigd een grote assortiment van hoge kwaliteit uitrusting, gear, rackets en tennis accessoires. Bovendien is dit alles beschikbaar voor aanzienlijke kortingen en korting voorwaarden. Maak je klaar voor de meest verantwoordelijke confrontaties op de rechter samen met het Tennis-Point!

Martina Hingis Outfits

Jouw zoekopdracht heeft helaas geen treffer.