Tennissnaren (1 Resultaten)
Tennisracket (1 Resultaten)
Wilson
€ 250,00 € 209,95
Beschikbare maten:
Gripbanden (1 Resultaten)
Tennistassen (1 Resultaten)

Lucie Safarova

Lucie Safarova is een professionele tennisspeelster uit Tsjechië, die een groot leger van fans van over de hele wereld heeft. Hij werd bekend om zijn opvallende prestaties tegen de beste tennisspelers van de wereld. Geboren atleet op 4 februari 1987, begon zijn professionele carrière in het jaar 2002. Momenteel duurt het hoge 9 positie in wereld top-blad 4 in het enkelspel en in het dubbelspel. En als de paarsgewijze ranking de hoogste rang, in het enkelspel is, ze is ook op de 4-th positie (door de manier, was het meest recentelijk in September van 2015). Lucie Safarova op Palmares rekening 6 en 7 ITF Enkelspeltitels, evenals 8 palmares in het dubbelspel. De eerste ernstige succes op het internationale toneel kwam naar tennisspeler in het jaar 2014, wanneer Wimbledon kampioenschappen bereikte hij de halve finales. In het jaar 2015 kan het verslaan van de halve finale, winnen de Australian Open. Met betrekking tot de gepaarde toespraken, Lucie Safarova en dan wachtte voor succes: samen met Bethanie Mattek-Sands, won ze de Franse Open 2015. Nou, vrouwelijke Lucie Safarova unieke stijl en, dus, wij opnieuw getuige haar uitstekende prestaties.

Tennis producten en spelstijl Lucie Safarova

Lucie Safarova is een universeel tennisspeelster, omdat het Hof kan ze bijna alles. Ondanks het feit dat ze linkshandige door de natuur is, is in haar arsenaal de meest krachtige slagen met twee handen, topsy en veel meer interessant, wat verwacht niet rivaal. Bovendien, haar top-spin wordt vaak vergeleken met de grote staking van Rafael Nadal. Nou, spreekt zelfs zo'n vergelijking boekdelen. Als alle professionals weet Lucie Safarova dat succes op de tennisbaan, vooral als het gaat om toespraken op de top niveau wordt bepaald door de kleinigheden. Zoals, bijvoorbeeld, tennis uitrusting en accessoires. Het lijkt erop dat goed kan de speler een hele partij verliezen enkel omdat koos een ontbroken model van een tennisracket of schoenen, de verkeerde onder de oppervlakte van de rechtbanken? Het blijkt dat, echt kunt. Herhaal nogmaals: op het hoogste niveau is er geen trivia! En wat soms lijkt een toevalstreffer, is eigenlijk een regelmaat. Lucie Safarova gebruikt alleen de beste kleren en schoenen van Nike, en dat raakt de peddel-voorkeur modellen van liniaal standen 100 sap Wilson. Atleet treinen onder leiding van Rob Steckley. We zijn absoluut zeker van zijn dat Lucie Safarova geen overwinning wacht.

Lucie Safarova outfits bij Tennis-Point

Tennis-Point - een grote online winkel die samengesteld van de beste tennis producten van toonaangevende fabrikanten. U kunt hier kopen kwalitatief hoogwaardige rackets, uitrusting, accessoires en andere "merch" tegen een symbolische prijs. Tennis-Point is een plek waar iedereen vindt wat hij zoekt. Voelt een professional, samen met Tennis-Point!