Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Laura Robson

Laura Robson is een uitstekende tennisspeelster uit Groot-Brittannië, geboren op 21 januari 1994. Ondanks haar jonge leeftijd, heeft ze al in geslaagd te raken het publiek sport hun eersteklas prestaties bij de beste gerechten in de wereld. Stel je voor: zijn debuut in 2007 (!) Junior toernooi International Tennis Federation, en een jaar later ze vierde overwinning op de van Wimbledon Junior meisjes-Championship! Op dat moment was ze pas 14 jaar oud! Laura Robson begon zijn professionele carrière in het jaar 2008, en sindsdien ze verheugt ons met zijn sterke prestaties. Met betrekking tot de ratings, gegeven de lange afwezigheid op de rechter, terug "atleet" vrij ver. Haar beste positie was 27-th rang in het enkelspel (juli van 2013) en 82-6e in het dubbelspel (September van 2015). Ondanks het feit dat we een lange tijd niet kon kijken atleten in actie, het lijdt geen twijfel dat de unieke stijl van tennisspeler Laura Robson zal ons toelaten om weer genieten van haar kleurrijke spelletjes. De hoogste prestatie van de Britten is de zilveren medaille op de Londen Olympische spelen van 2012 gekoppeld aan Andy Murray. Ze bereikte ook de finale van de Hopman Cup. Laura Robson is de eerste Britse speler sinds Samantha Smith (1998), die kunnen bereiken van de vierde ronde van grote toernooien (de US Open Tennis Championships en 2012-2013). Het is ook de eerste sinds Jo Durie (1990), die niet tot de finale van een grote WTA toernooien.

Tennis producten en spelstijl Laura Robson

Laura Robson, de rookie van het jaar, volgens de WTA (2012), bekend om zijn uitstekende speler met zijn linkerhand. Het is vermeldenswaard dat haar stijl krachtige "linkshandige" aanvallen is is uniek, en vaak zet tegenstanders door verrassing. Britse houdt om te domineren op de rechter om te dicteren wedstrijden. Gecoacht door Mauricio Hadad, Llanelli, onder wiens leiding het de meest significante resultaten heeft bereikt. Mauricio Hadad weet dat een van de belangrijkste punten bepalen het succes van confrontatie ongeveer gelijk in vaardigheid van de atleten is de keuze van tennis uitrusting en accessoires. Dat is waarom, volgens Mauricio Hadad, een selectie van kleding, schoenen en rackets geen tijd. By the way, de "waren" ze verkiest van Nike, die haar sponsor, en rackets-Wilson van het bedrijf. Op dit moment gebruikt de atleet een "werktuig" Blade model 98. Mauricio Hadad had de lat van verwachtingen zo hoog dat nu het publiek niet meer van het iets anders dan overwinningen verwacht. Nou, kan men alleen hoop dat het succes dit begeleidt zeker een talentvolle tennisspeelster is.

Laura Robson outfits bij Tennis-Point

Verwerving van tennis producten is nooit zo gemakkelijk geweest! Dankzij de online winkel Tennis-Point hebt u een uitstekende gelegenheid om te verwerven een "Werktuigen" gebruikt door's werelds toonaangevende tennisspelers. We zijn trots op alleen de meest kwalitatieve goederen aan te brengen. Bovendien, die de volgorde op de Tennis-Point heeft afgegeven, je krijgt de producten tegen gereduceerde prijs, en korting naar de volgende eenheid. Mis deze unieke kans om voor te bereiden voor een belangrijke tennis confrontatie.

Laura Robson Outfits

Jouw zoekopdracht heeft helaas geen treffer.