Enkel dit weekend: Final Deals - Kortingen tot 75%. Nu shoppen!
naar de hele collectie
De krokodil is terug van weggeweest! Razendsnel bewegen, lange slides en soepeltjes van richting veranderen. Daniil Medvedev doet het en draagt daarbij de AG-LT21 Ultra! Een futuristisch design met 'high performance'-technologie, waarin de grenzen tussen tennis en gaming vervagen.

Het innovatieve design en uiterlijk staan garant voor nog meer performance. Daniil Medvedev is een groot fan van videogames en de gaming-cultuur en laat dat met de AG-LT21 op het court zien. De dynamische, technische eigenschappen van de schoen waren bepalend voor het design van de AG-LT21 Ultra, waarin elegantie en bewegingsvrijheid samenvloeien.

De schoen heeft een opvallend uiterlijk en het dubbele vetersysteem, de verstelbare binnenschoen en de comfortabel gevoerde rand zorgen voor een weergaloze grip en een ongeëvenaard draagcomfort.  Het PEBAX-bovenwerk biedt je stabiliteit, een uitstekende energieoverdracht en zorgt voor een optimaal reactievermogen. Daarnaast zorgt de Goodyear-zool voor een fenomenale grip op ieder type ondergrond.
En dat weet Daniil Medvedev als geen ander! "

"Nog voordat ik de AG-LT21 Ultra aanpaste, was ik al fan van het design en het veelzijdige kleurenpalet, dat me in staat stelt om mijn look tijdens het seizoen te veranderen.  En de schoen ziet er ook totaal anders uit, ten opzichte van wat je normaal op de tennisbaan ziet. Ik was ook meteen onder de indruk van het gemak waarmee ik me in alle richtingen kon bewegen en de goede stabiliteit die de schoen daarbij biedt"
benadrukt de ATP-Finals Champion van 2020.
Dus waar wacht je nog op? Glijd en beweeg als Daniil Medvedev over de tennisbaan. Bestel vandaag nog de nieuwe AG-LT21 ULTRA!
naar de hele collectie