Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Kei Nishikori

Kei Nishikori - Japans tennisster met een wereld naam, geboren 29 December 1989 en een professionele carrière begon in het jaar 2007. Op dit moment rangen de atleet hoge 8-th plaats in de wereldranglijst en 420 solo-ranking dubbelspel categorie. Dit is echter niet de hoogste rangen in de carrière van Japanse Star: 2 maart 2015, was hij op de plaats van de 4-th in de wereld ranking voor een enkele categorie. Unieke gaming stijl tennisspeler Kei Nishikori hielp hem 10 titels winnen een carrière. Hij begon met tennis op de leeftijd van 5, en in de 17 jaar nam hij deel aan het hoofdtoernooi van de ATP. Kei Nishikori een succesvol jaar 2008 gehouden en werd uitgeroepen tot Rookie van het jaar (ATP nieuwkomer van het jaar). De hoogste atleet succes gebeurd in 2014, het jaar toen hij de finale van de US Open van 2014 bereikte, dus werd de eerste Aziatische vertegenwoordiger die ooit heeft deelgenomen aan een Grand Slam toernooi titels, en, dienovereenkomstig, de eerste vertegenwoordiger van Azië, die kan bereiken van de ATP World Tour Finals. Kei Nishikori had een kans om te spelen op alle 4 de "sacred lands", maar op hetzelfde moment in het dubbelspel reed hij slechts 2 keer op de Franse Open en Wimbledon in 2011. Wij hopen van harte dat de tennis star beste prestaties nog te komen, en met anticipatie van nieuwe Kei Nishikori wint naar de toekomst kijken.

Tennis producten en spelstijl Kei Nishikori

Kei Nishikori meest houdt om aan te vallen vanaf de basislijn, zoals zijn tegenstanders vaak niet klaar zijn. Op de rechter is hij een zeer energieke, lenig beats uit verschillende hoeken en uitstekende gedraaide bal. Een woord-Japans is lastig voor elke tegenstander. Kei Nishikori weet hoe groot een bijdrage aan overwinning maken een correct gekozen tennis outfit en accessoires. Als we over de beste tennisrackets praten voor deze atleet, dat de meeste past hem producten bedrijf Wilson. Voordat Kei Nishikori gespeeld Steam en Steam 99 BLX Pro, gaat nu naar Hof met Wilson branden 100. Wat betreft kleding, tennis sponsors Unique; schoeisel (namelijk Barricade 8.0) biedt het adidas. Ook in verband met zijn naam en andere merken: Nissin voedingsmiddelen, snelle verkoop, WOWOW, EA Games en Delta Airlines. Atleet treinen onder leiding van Dante Bottini, en dat een prachtige toekomst voor hem, geen twijfel.

Kei Nishikori outfits bij Tennis-Point

Tennis-Point geeft u een enorme collectie van tennis producten, met inbegrip van de ene gebruikt door uw afgoden. Hier vindt u de beste vistuig, uitrusting, accessoires en rackets van toonaangevende fabrikanten van de wereld. Bovendien, al deze diversiteit is beschikbaar op aanzienlijke kortingen en bieden een korting op latere aankopen. Mis niet de kans om te winkelen slim samen met Tennis-Point brengen! Voel je als een echte pro!

Kei Nishikori Outfits

(3 Artikel)

Tennistassen (1 Artikel)

Tennissnaren (1 Artikel)

Overige (1 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

De coupon is eenmalig geldig bij een aankoop van minimaal € 40. Deal van de Dag en specifieke merken zijn mogelijk uitgesloten. De coupon is niet te combineren met andere kortingen en coupons.

Veilige betaalmethoden iDEAL  MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • iDEAL
  • PayPal
  • Vooruitbetaling
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
Onze verzendservice UPSGLS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
Kei Nishikori Outfits | Rackets, Kleding, Schoenen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden
