Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Julia Gorges

Julia Gorges - een geweldige tennisser uit Duitsland, sloeg de publieke hun inzet en flexibiliteit op de tennisbaan. Geboren 2 november 1988, heeft deze 27-jarige atleet aangetoond grote belofte met hun meesterlijke prestaties. Uiteraard heeft een grote toekomst. Julia Gorges professionele carriere begon in 2005, en vanaf het moment dat hij volledig wordt ondergedompeld in de wereld van grote tennis; ze letterlijk "live" elke confrontatie op de baan, ongeacht de rang en de status van een rivaliserende toernooi. Ze heeft 2 titels en WTA ITF 6 titels in het enkelspel en 5 titels WTA ITF en 6 in het dubbelspel. Julia Gorges heeft het potentieel om in de nabije toekomst haar positie op de wereldranglijst aanzienlijk verbeteren. Nu duurt het 50 plaats in de ranglijst van solo en 35 in het dubbelspel. Zijn hoogste ranking - 15e plaats in de ranglijst van de wereld solo en 20 in het dubbelspel.

Stijl van tennisster Julia Gorges uniek dat het heeft meer dan eens bewezen op het tennisbaan. Vier keer trad ze op de Australian Open, twee keer - op de French en de US Open, en 5 keer op Wimbledon. Julia Gorges meedogenloze oefenen en verbeterd onder leiding van zijn coach Sascha Nensel. En dat betekent - ze zullen zeker een succes hebben. Uiteraard, dit is ongelooflijk getalenteerde Duitse en kan "schieten" op elk moment.

Tennis produktie van Julia Gorges en het belang van het selecteren van de juiste sport equipement

Julia Gorges begon een carriere met de concurrentie ITF Women’s Circuit in 2005, en sindsdien heeft alles dat het niet in staat om hun talent en het verbeteren van vaardigheden te openbaren was gedaan. Hard werken heeft haar wie ze nu is. Echter, grote tennis - een sport waarin veel hangt af van de juiste keuze van apparatuur en accessoires. In tegenstelling tot gelijke kanshebbers overwinning behoort nuances. Natuurlijk, Julia Gorges weet dit, en heeft daarom een extreem hoge kwaliteit kleding en schoenen van de Fila, alsook van de Babolat rackets serie Pure Drive. Het is veilig om te zeggen dat een dergelijke professionele en alomvattende aanpak bij de voorbereiding voor de wedstrijd zal resulteren binnenkort in nieuwe overwinningen en successen Julia Gorges.

Julia Gorges outfits bij Tennis-Point

In de Tennis-Point voor u verzameld de beste tennis producten van toonaangevende fabrikanten. Elke fan van tennis zal hier iets van uw gading. Nu kunt u kopen een top-class model rackets slechts twee klikken. Niet meer nodig om je tijd te verspillen aan de reis naar de winkel. Het volledige gamma voor uw ogen! Bovendien bieden wij grote kortingen op producten en een lange garantieperiode. Word lid van de "slimme" winkelen - kopen in de Tennis-Point!

Julia Gorges Outfits

(7 Artikel)

Tennisrackets (1 Artikel)

Tenniskleding (1 Artikel)

Tennisschoenen (1 Artikel)

Tennistassen (1 Artikel)

Tennissnaren (2 Artikel)

Overige (1 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

De coupon is eenmalig geldig bij een aankoop van minimaal € 40. Deal van de Dag en specifieke merken zijn mogelijk uitgesloten. De coupon is niet te combineren met andere kortingen en coupons.

Veilige betaalmethoden iDEAL  MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • iDEAL
  • PayPal
  • Vooruitbetaling
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
Onze verzendservice UPSGLS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
Julia Gorges Outfits | Rackets, Kleding, Schoenen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden
