Tenniskleding (6 Resultaten)
adidas
€ 59,95 € 54,95
Beschikbare maten:
Tennisschoenen (1 Resultaten)
Gripbanden (3 Resultaten)

Jo-Wilfried Tsonga

Geboren 17 april 1985, Jo-Wilfried Tsonga - 10 racket van de wereld. Hij sloeg de sport-gemeenschap voor zijn sterke prestaties tegen de beste tennissers van de planeet. Hij is een van de meest populaire Franse tennissers van onze tijd. Professionele carrière Jo-Wilfried Tsonga begon in 2004, getraind door Nicolas Escude en Thierry Ascione. Hij is ook lid van de TCP - Paris Tennis Club. Op grond van Tsonga - 12 wereldtitels, evenals de 5 e plaats op de wereldranglijst (februari 2012). De echte doorbraak in zijn carriere vond plaats in 2008 op de Australian Open, toen op weg naar de finale versloeg hij veel favorieten. Naar aanleiding van dit succes was de tennisser in staat om in de lucht te houden de bar - en de Australian Open 2010/2011, en op Wimbledon in 2012, en op het French Opens 2013 en 2015. Hij bereikte de kwartfinale van het toernooi Grand Slam, slaan op zijn weg sterren als Roger Federer, Andy Murray, Rafael Nadal en Novak Djokovic. We moeten ook benadrukken deze prijs van tennisser Jo-Wilfried als de zilveren medaille van de Olympische Spelen in Londen. Presentaties Jo-Wilfried zeer veelbelovend, hij wil voortdurend zijn fans van de prachtige spel en nieuwe overwinningen.

Tennis producten en de stijl van Jo-Wilfried Tsonga

De ster van het mondiale tennis verkiest verdedigend spel van de lijn. In een gemengde stijl hij voelt comfortabel genoeg. Jo-Wilfried Tsonga - een van de weinige spelers in de moderne prediking stijl van dienst-en-volley (wanneer een speler na een dichter fit aan het net voor een aanval hit van het net). Hij is snel, sterk en heeft een uitstekende speelstijl. Jo-Wilfried Tsonga maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en kleding die hem in staat stelt om comfortabel op alle oppervlakken van de tennisbaan en in alle weersomstandigheden te voelen. Tijdens zijn vruchtbare carrière Jo-Wilfried Tsonga heeft veranderd verschillende rackets gaan met Wilson op de Babolat 2009. Hij vertrouwt strings Luxilon Alu Vermogen Rough. En onlangs trad hij toe tot de Babolat AeroPro Drive + naar de nieuwe Babolat Pure Strike. Met deze selectie, de legendarische tennisser niet alleen krachtiger, maar ook meer stijlvolle racket ontvangd.

Jo-Wilfried Tsonga outfits bij Tennis-Point

Nu kunt u uw favoriete tennis producten kiezen uit de nieuwste collecties van de meest toonaangevende fabrikanten ter wereld. In de Tennis-Point vindt u ook een scala van Tsonga, bekend om zijn onovertroffen kwaliteit en uitsluitend lage prijzen. Heb je een grote kans om te profiteren van kortingen en krijgen de gekoesterde accessoires bijna gratis. Elke transactie veilig: u gegarandeerd hoogwaardige producten te krijgen van Jo-Wilfried Tsonga zijn.