Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Francesca Schiavone

Francesco Schiavone is een Italiaanse tennisster, 23 juni 1980, en begon zijn carrière in 1998. Het kan niet worden gezegd dat vóór 2010, ze zeer beroemd was, maar eenmaal ze erin geslaagd om te winnen een Grand Slam op de Franse Open (door de manier, Francesco Schaivone werd de eerste Italiaanse overwinning in de Grand Slam toernooien), ze kreeg wereldwijde erkenning. Francesco Schaivone woont momenteel, in singles en 175 duo-spel positie op de wereldranglijst uit de lijn-113. Het hoogtepunt van zijn vorm was juli 2011 ze op de 4-de positie in de wereld "solo" rating (de hoogste rang in dubbelspel-8, februari 2007 toen). Unieke stijl van tennisspeler Francesco Schiavone toegestaan haar 6 keer winnen een WTA uitkiest titels en een ITF verdubbelt win. De Italiaanse gespeeld op alle vier heilige land "-Australian Open (2009, 2011), Roland Garros (2008, 2010), Wimbledon (2009, 2012) en US Open (2003, 2006, 2010). Ze is ook het gezicht van drie Fed Cup winnaar (2006, 2009, 2010) en de eigenaar van een groot aantal minder belangrijke awards en prestaties.

Tennis producten en spelstijl van Francesca Schiavone

Atleet fungeert voornamelijk aan de macht. Ze is zeer energiek en nauwkeurige, houdt dat concurrenten in een lastige positie. Elk oppervlak rechtbanken Francesca Schiavone voelt als een vis in het water. En haar beroemde klap bovenstaande kreeg zelfs een speciale bijnaam-"buggy zweep". Echter, geen kwestie hoe goed niet tennisspeler was, er is altijd iemand klaar om confrontatie of erger. En op dit punt nemen de rol details. Dat is en op de Hof, en psychologische voorwaarde, discipline en goed gekozen outfit. Francesca Schiavone weet dat kwalitatieve accessoires is ongelooflijk belangrijk, en verkiest daarom de kleding en schoenen van wereldberoemde merk Asics. Zoveel tennisrackets , er is geen gelijke "instrumenten" door Babolat.

Francesca Schiavone outfits bij Tennis-Point

Tennis-Point biedt u een collectie van de mooiste tennis accessoires van merken. Je hebt je vindt innovatieve tennis uitrusting en vistuig dat uw idool tijdens zijn toespraken gebruikt. U moet niet langer tijd te besteden aan een reis naar de winkel, omdat het hele bereik online beschikbaar is. Gebruik de sorteeropties en laat alleen die items die voldoen aan de opgegeven kenmerken. En een ander ding: op de Tennis-Point Act Nieuwjaar kortingen! Alle producten zijn beschikbaar tegen een sterk gereduceerde prijs en je hebt de kans om uw favoriete goederen vrijwel gratis te krijgen. Geen tijd verliezen, voorbereiden op belangrijke wedstrijden in Tennis-Point!

Francesca Schiavone Outfits

Jouw zoekopdracht heeft helaas geen treffer.