Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Feliciano Lopez

Songtekst Feliciano Lopez is een Spaanse tennisser die deed zelf. Dankzij zijn grote prestaties verwierf hij de liefde van fans van over de hele wereld. Geboren 20 September 1981 begon Lopez Feliciano, en hij zijn professionele carrière in 1997 jaar. Vandaag, neemt hij een hoog gerangschikt 17 in de world ranking in het enkelspel en 50 in het dubbelspel (piek positie van de atleet was 12 in één regel rating en 37 in het dubbelspel). Natuurlijk, niet in het minst vanwege zijn uniciteit en de authentieke stijl, de tennis speler Feliciano Lopez geslaagd om te winnen van vier titels in het enkelspel en één dubbelspel titel. Het is de tweede na Roger Federer de speler met het hoogste aantal optredens in de grote toernooien. Ongelooflijk succesvolle voor de Spanjaard werd 2005 jaar toen hij wist te krijgen naar de kwartfinales van de prestigieuze Wimbledon. En, onder andere dingen, het is slechts één Spanjaard-Manuel Orantes in 1972, staat graag geweest. Tijdens zijn vruchtbare carrière ging Feliciano Lopez door alle, met inbegrip van een ongelooflijke bedrag van 5-setovyh wedstrijden. Maar één instructie hij en zijn fans voor een lange tijd, zo niet voor altijd herinneren zullen: op de Australian Open van 2009 wedstrijd tegen Gilles Muller eindigde met een ongelooflijke score voor 16-14. Gelukkig, Feliciano Songtekst Lopez is nog steeds niet gaan om te beëindigen zijn carrière en, vandaar, het is niet nog tijd zal verrukken fans met zijn verschijning op de rechtbank.

Tennis producten en style Feliciano Lopez

Zeker, de Spanjaard heeft ongelooflijk talent en is één van de beste spelers van de "linkshandige". Hij vakkundig voert de bovenste rug, de bal op werktuigpath onvoorstelbare spinnen en ook graag spelen vanaf de achterkant van de lijn. Tegen wie zou gaan not Lopez Feliciano Songtekst zal Hof-elke tegenstander zijn een zeer taaie confrontatie. En niet alleen omdat de Spanjaard masterovit, maar omdat hij absoluut altijd en uitzonderlijke professionaliteit voor elke wedstrijd geschikt, kiezen optimale tennis uitrusting en accessoires. Feliciano Lopez weet dat in de strijd voor gelijke sterkte tegenstanders zijn vaak alles over nuances. De atleet draagt kleding en schoenen van Nike, Asics en Wilson. Met betrekking tot de selectie van tennisrackets, het beste met zijn stijl van spelen en reflexen combineren SAP van 100 model liniaal standen Wilson. Jose Clavet treint Lopez Feliciano. Ondanks zijn ouderdom, de Spanjaard gelooft dat haar laatste woord in de grote sport nog niet heeft gezegd. Erin geloven en we zijn.

Feliciano Lopez outfits bij Tennis-Point

Nu heb je een unieke kans om te proberen de uitrusting en de uitrusting die wordt gebruikt door het idool. Online-shop Tennis-Point biedt een uitstekende collectie van tennis producten van toonaangevende fabrikanten. Ontvangt u producten van hoge kwaliteit, bovendien, zul je de kans om een korting op de volgende les. Tennis-Point-it slimme winkelen, verlaten die niet kan worden!

Feliciano Lopez Outfits

(9 Artikel)

Tennisrackets (1 Artikel)

Tenniskleding (6 Artikel)

Tennistassen (1 Artikel)

Overige (1 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

De coupon is eenmalig geldig bij een aankoop van minimaal € 40. Deal van de Dag en specifieke merken zijn mogelijk uitgesloten. De coupon is niet te combineren met andere kortingen en coupons.

Veilige betaalmethoden iDEAL  MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • iDEAL
  • PayPal
  • Vooruitbetaling
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
Onze verzendservice UPSGLS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
Feliciano Lopez Outfits | Rackets, Kleding, Schoenen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden
