Tenniskleding (7 Resultaten)
Tennissnaren (1 Resultaten)
Tennisschoenen (2 Resultaten)
Tennisracket (1 Resultaten)
Video
Yonex
€ 259,95 € 149,95
Beschikbare maten:
Gripbanden (2 Resultaten)
Tennistassen (1 Resultaten)

Eugenie Bouchard

Eugenie Bouchard - een geweldige tennisser uit Canada, momenteel gerangschikt 48-e plaats wereldranglijst. Ze werd geboren 25 februari 1994 en zijn nog steeds relatief korte carriere (atleet bleek professionele tennis in 2011) is al ongelooflijk populair geworden. Ze heeft een WTA-titel en zes titels van de ITF singles titels en een dubbelspel titel van de ITF. Eugenie Bouchard trekt fans en de media, vooral in zijn onnavolgbare stijl, de stijl van tennisster Eugene Bouchard. Ondanks zijn jeugd, tennisster levert uitstekende resultaten en, natuurlijk, heeft een enorm potentieel. Zij is de winnaar van Wimbledon in 2012, winnaar van de titel WTA Nieuwkomer van het Jaar in 2013 en de WTA Most Improved Player 2014. Champion titel op Wimbledon in 2013 waardoor het de eerste in de geschiedenis van de Canadese tennisster die erin slaagde om het eindtoernooi Grand Slam te bereiken. In 2014, een doel dat ze bereikte de halve finales van de Australian en de French Open. Zonder twijfel, Eugenie Bouchard - de toekomst van het tennis.

Tennis produktie goedgekeurd door Eugenie Bouchard

Eugenie Bouchard is bekend om zijn agressieve stijl van spelen. Het is perfect in de hand op de baan en geeft de voorkeur aan een proactieve spelen, fors omhoog te duwen het tempo. Canadese inspanning onder onvoorstelbare hoeken en kan gemakkelijk misleiden opponent. Zij is onvoorspelbaar, jong en zeer getalenteerd. Maar op hetzelfde moment, begrijpt ze hoe belangrijk rol in het succes van de toneelstukken correct afgestemd apparatuur en accessoires. Eugenie Bouchard voorkeur aan kleding en schoenen van Nike, rackets - door Babolat, namelijk - Babolat AeroPro Lite Pink, taping van racket houder door hetzelfde bedrijf. Babolat, Nike, Coca-Cola, Pinty’s en Rogers Communications - al deze merken hebben een contract met Eugenie Bouchard, die hun producten wereldwijd te vertegenwoordigen.

Eugenie Bouchard outfits bij Tennis-Point

In de Tennis-Point aan uw aandacht een brede verzameling van verschillende tennis producten van toonaangevende merken. Nu heb u de mogelijkheid om uw favoriete tennis rackets en accessoires te krijgen, zelfs niet verlaten huis. Bovendien, voor alle producten onderworpen aan kortingen. U vindt er tal van verleidelijke aanbiedingen die gewoon zonde niet te gebruiken. Wij garanderen de veiligheid van de transacties en een 100% kwaliteit tennis apparatuur. "Smart" winkelen - de trend van de eenentwintigste eeuw! Meld je nu aan.